[NS] Monster Hunter Rise (82) 佛系大細金

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
響拖時間呢方面係mhw做得好好多
mhr就根本無諗住拖
其實又未去到咁差既
不過mhw/ ib又真係做得好啲

其實蟲蟲設計唔差,有少少哂左個戰鬥系統
係個更新好
原版都係咁上下
3.0=真1.0
呢點係人都知
其實係,
但個耐性真係磨走晒
淨係個結局已經拖咗兩個月先啦
加唔加龍其實真係唔care,反正加都好大機會係舊怪reamke
但可唔可以比d event票武或者周回要素出黎
大家都係分拆更新唔洗爭
最大分別佢識出隻爛西(IB就赤龍)用個大抽獎pool同進度狩獵黎格梗硬拖長隻驚
R真雷神同天彗打完整裝就冇, 最後d料都係攞黎練護石, 完全冇諗過點樣拉長隻驚比人玩
簡單講就係on9嘅抽獎系統同隻驚嘅末期壽命係相對
同埋首領無獨立一套裝都差好遠啦,你加埋落去有啲人襯下衫砌下裝都夠磨一段時間
MHR's only end game content = argue about end game content
仲有抽獎個期望值
抽爛西同冥赤都係幾十把最多百幾把武抽一
令你覺得會有機會中唔中咪當自己唔夠努力
抽粒靚護石機會要幾千萬分之一
完全令人唔想努力
你勁先五六分鐘 我要十幾分鐘..
百龍武又唔係把把勁, 首領怪出埋d普通怪素材 整個高難度首領怪+首領裝已經可以耐玩d

本身已經將隻game斬件, 整裝刷護石d人1.0 2.0都搞掂/刷到無心機
隻毒狗出曬大小金 隻訓教狗大細金都未出得大銀 屌
洗鬼幾千萬分之一
定你一定要洗到啲神到冇人跟到嘅先叫“靚”
我想洗條女youtuber粒護石 回距3 弱得 2s
我得破壞王2 回距3 2s 唉
噢 原來係咁
我應該玩完SR先再玩WI
靠角龍殺手野豬王巴打先打到5分鐘場
我自己Solo 可能都係2-3貓 1x分鐘多
Same
練下solo
練Solo 先係芒亨既耐玩性
首角好恐怖
就係唔係咁神, 夠用嘅石隨手就中, 裝備一早已經成形, 而淨返嘅差距又追唔到咪放棄囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞