[NS] Monster Hunter Rise (82) 佛系大細金

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
主要想講翔蟲個design好過垃圾飛翔爪N倍
IB最唔鍾意就係呢樣 仲要打打下飛去弱化肉質
咁你番去試下XX公會太刀甚至4代太刀應該會爆血管
連連下技點都要夾埋去打一次
軟肉, 流口水呢d都係爪洐生出黎垃圾
相性最好應該係爪+斬斧零解, 但就因為有衣裝由一個好設計變左做逃課流派
冇比較冇傷害
你玩完rise再玩ib先咁覺得姐
我自己world第一次玩太刀係覺得好流暢
瘋狂見切
world仲要冇特殊納刀
如果w都廢老 xx之前嘅太刀直頭係殘廢
但係撞牆好好玩
我自己麻麻
就算有都希望佢係黑龍嗰隻一撞完就嬲而唔係倒地
ib我自己solo的話係鍾意TA wiki rules多過freestyle
好玩好多
不過嚟到rise 好似wiki唔wiki rules都冇乜大分別了
最新好似改埋可以任撞而唔係一次
其實依家啲game
真係分要比兩種人玩先得
好難搞
一堆就職業級
一堆就for fun
兩種人玩法唔同、是旦對一邊另一邊又唔鍾意
R6都係因為咁就收皮
W太刀慢但型好多
特別係登龍劍同大居合
唔理快慢功能上R既登龍都正
遠距離跨過去登
1星狗龍任有Stories bgm, 好有驚喜
我覺得world同ib既太刀片好睇啲
看池崎盾斧打LIVE

https://youtu.be/wv2zo9Tqgko
講咩呀死老襯
HR108
我都麻麻撞牆
其實最初見到飛翔爪可以兜巴升條龍同射佢出去覺得幾ON9下
ta黎講 wiki好過freestyle嘅地方就係唔驚開火用唔到居合 唔洗搵牆撞 同埋唔洗帶貓
以前有班人係玩開裸裝 骨武ta
依家少左好多
有冇人幫打新活動 我三貓了
1星狗龍3隻.....
3猫...?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞