Rolex / Tudor討論區 50(置頂有QA )炒價糕糕糕

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
想問吓Montrez 呢間信唔信得過?見佢有正貨Logo,同埋見佢個價比出面貴少少?
想買隻batman 而家炒價12萬左右算唔算好過份?
呢排升得咁急 定等多排睇下會唔會跌番少少先入?
無人會知升到咩位定會跌
除左deep sea, sea dweller之外 其他全部差唔多升左一倍
只有ad 最信得過,其他錶鋪就最好帶埋相熟朋友去睇,最好開埋殼去驗證,驗證完就即刻帶上手,即刻課金啦,避免佢幫你放入盒個陣先出蠱惑,追post 有巴打係細鋪買完隔幾年先發覺係假

利申,未係細鋪頭買過錶
我都想係AD買,但應該有排都排唔到,唯有食炒價,見佢有隻金剛藍十全新,有卡日期新鮮,有衝動想入手!
呢一間野除咗貴啲之外喺連登嘅風評都OK, 題外話就係所謂正貨標籤根本把撚,大把所謂代購都有依個正貨標籤咪又係溝貨
名人站風評ok嗎?見到d價都係貴過出面細錶行
M 字頭個間啲staff 係對錶啲認識感覺上係深啲,名人X班mk 仔對錶既認識通常都只係銷售層面
其實去呢d鋪買新錶時有咩要留意?
留意只收cash ,碌卡/eps 都會收charge
我見佢都有寫現金價同碌卡價。佢地話全新既錶係咪用過透明盒裝住,係你面前先拆開?
要挑剔嘅話只有ad 先100%係全新
所有錶佬既錶都經過晒佢哋手,冇花冇爛都叫全新
除非連膠紙都仲有咁就真係全新
Got it!
金剛藍十係咪無咩機會可以walk in 係AD買到
買錶都係為開心,比古惑佬呃就無癮,good luck
dj 都walk in 買唔到喇
係AD無得排,所以我都唔敢貪平,做下功課,寧願搵間有信譽!
想買
藍間金十ad唔難排,行多幾間應該都排得,只不過一年後排到你,又會打黎勸導你買隻刁先,到時就嬲撚到仆街,蝕錢又蝕時間囉 直接街鋪買好過啦,早買早享受

利申,俾ad 當狗咁撚過
到時叫你買下珠寶食下骨,可能仲貴過食炒價!
岩岩CS打黎話如果要換幾格錶帶同錶扣要6萬幾
我屌你老母
你屌番佢話你地qc 問題搞到隻錶咁
佢都好公式化講句:人為損壞
你一係換。一係打磨
6千幾都諗下,6萬幾我不如賣左佢再加錢唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞