Rolex / Tudor討論區 50(置頂有QA )炒價糕糕糕

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
好日唔帶 一帶就咁撚樣
假日錶
出街先帶 番工唔帶
我覺得無問題, 早幾日先上去買左隻沙士。 個男SALES 都好NICE 好好傾, 講明歡迎D 客上行CHECK 如果隻錶CHECK到有任何問題都可以全數REFUND, 話佢地有信心, 因為都想D客之後會返轉頭再幫襯。仲教埋我, 話而家行無得再做驗證, 你到時上去同佢講話隻錶有D 唔準, 想檢查下, 放低幾日就得。

買GMT, 我覺得都係大同少異, 我當時係CHECK 外圈D數字, 跟網上方法試下來回較日子跳, 扭冠上鏈時手感, 影相放大下佢DIAL D字 同錶帶D雷射字, 睇下有印得好參疵之類。

利申: 唔係專家, 唔係賣錶, 只係買過分享下自己經驗, 希望幫到你。
跳日子已經唔work
n 廠都已經做倒

得番上鏈手感可信

雷射面都仲好d, 仲算易分
但我當時都試埋跳日子, 盡可能知道要CHECK既位都試下。
我另外有另一隻, 唔係GMT, 不過係AD買的, 我返到屋企有ZOOM大睇下兩隻錶帶上D雷射字,都係咁上下樣,無話覺得有咩唔對路。
放低幾日應該會送花
其實上到 14/F d 姐姐知你想驗錶會教埋你點講
其實我之前都無上過, 對上個隻N年前係AD買, 連上去抹油都未試過
可能閒談中個SALES哥哥知我第一次係水貨鋪買, 所以好心教我要點講。
我都見錶GROUP D 巴打SHARE 都話上14樓就收花
有咩所謂, 個價識升就得啦
是但啦,用黎炒錶姐
最驚係出街帶帶下甩螺絲 成隻錶跌落地就gg
大家點睇 Tudor 1926 岩岩Fg 想買隻tudor
運動款輸極有限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞