Rolex / Tudor討論區 50(置頂有QA )炒價糕糕糕

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
我都想排依隻,可唔可以介紹你朋友比我🙈
Tg: baronhei
條友成個鄉黑咁錢佬咁真係做藍屍市場
Batman都話死貨, 真係未聽過
就係知, 先飲恨自己遲買咁多年
但個價唔會翻轉頭, 想買都係要食炒
當年除左鋼地咩表都買到 排下就有
因為當年有期日元急跌 日本水貨鋼地7萬幾
當年成日聽人講去日本買撈平 一隻綠綠五萬幾就有
果時岩岩先出黎做野冇錢買
屌,我都係,好記得去香討問ad分期,俾人屌到上天花
到我儲夠錢之餘,好鬆動個陣,綠綠已經排唔到了,再排多兩排,退而求其次想買黑十個陣都買唔到了
之後16年我買左隻二手金鋼黑面地通 86k
我好似14-18 年都儲錢買哂落股票到
之後賺咗有閒錢想買返就排唔到了,最後排到綠綠停産新綠黑賣天價就俾咗9蚊買隻新黑十,完咗心願就算

炒到咁貴,無下隻了
我18年炒股輸左30萬依家有閒錢又炒到咁貴 前兩個月忍唔到手高追左隻舊黑地
最近Yen個價都去返7算,計返都係平過香港$3000。而且佢限制咗只有居住喺日本嘅人先可以買sport款之後同埋因為武肺經濟差咗,抱住可能入少咗貨但係應該容易啲買到啩嘅心態,然後每個禮拜都去一次屋企附近嗰兩間ad問有冇Sport款都係冇。

唯有得閒去問吓佢有冇藍錶面嘅Datejust或者Oyster Perpetual買咗先打好關係然後再買Sport款
想買隻朱古力 / 余文樂比家姐
幾錢左右入手合理
巴打係日本?
新手想問下126711有冇機會係ad排到
好靚 做舊
有個勞力士group 以前都幾好既
依家變左一有政治野即del 咩唔想講政治淨係講錶
成班錶佬唔想罪d藍客仔 d post難撚睇到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞