Rolex / Tudor討論區 50(置頂有QA )炒價糕糕糕

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
31mm,唔使排
成班ON9仔成L日響度傻鳩鳩中晒計, 要保值升值買舊金綁響手臂啦!

飢餓營銷是商家為銷售產品而採取的一種營銷策略和心理策略,商家故意營造商品的稀缺性以刺激消費者的購買欲望,消費者此時猶如處於一種飢餓狀態,並產生非理性購物念頭
新買 揩花左條痕 心都痛一痛
我知人人睇法都有唔同
但係點解要成日鬧d有能力買自己鍾意嘅嘢嘅人?
我知你好耐之前買左好多隻
但係有好多人係最近先有能力買 又做唔到vip可以原價買咁可以點
唔係引戰 純粹表達我嘅睇法
咁你覺得有能力買自己鍾意嘅炒價錶 有無問題?
定係你比較偏向就算有錢又鍾意 只要貴過原價都唔買得?
iphone, pc game card, 錶,樓。。。。有人接,就有人抄,有乜好嘈
邊隻
黑十
strapxxxx 終於出左tudor bb 41既珠帶,諗緊好唔好整返條放係隻gmt度

買完覺得錶面細左少少 但唔買都買左
咩價位入btw 40算適中了
已封左條on9仔 一味鬧人炒價買勞
嬲得滯買流4算數
我又覺得20萬買隻鋼勞無乜所謂,啱價又負擔得起就ok
望下依家個社會,5-6M 都係買得2xx 呎一房新樓,仲要入票抽籤先揀樓,20買隻勞玩下已經好撚平了

都係個句,官方訂價係俾vvvip睇,唔係for 平民睇我地直接睇炒價做公價個條氣會順d⋯⋯

貴,從來唔係勞力士既問題,係你同我既問題

有興趣
如果有隻126610ln 水貨 無卡 全新 10蚊頭 抵唔抵買 ?好擔心轉手有果難
無卡難放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞