到底咩人先會鐘意睇摩連奴教波

142 回覆
46 Like 30 Dislike
費sir教果陣就屌黑哨同剩係屈中下游球隊
莫屎教果陣就笑佢打9981斬
雲高爾教果陣就笑佢打剩係控球唔射波
摩佬教就屌佢拍大巴 唔進攻

高登仔想邊個教練教曼聯?
不過就算其他人教咪一樣有位笑 曬撚氣

攞到冠軍理撚得點樣踢 又唔係贏唔到波 多鳩餘

班反曼點都搵到位入架啦, 留返啖氣暖下肚好過

反唔緊要
咪撚酸成咁啦

反唔緊要
咪撚酸成咁啦

反曼愈岀力
我曼愈強大
其實係條防守信心問題
上前v92咪一樣場場9猜到完場
場場70%以上控球
但有咩用?一樣做唔到波
但經常性比人打防反失波
而家放比人攻鬥企位起碼防守真係好左先
但攻得好唔好睇就見人見智
君不見上年v92猜足90分鐘都係入唔到波
其實9猜同泊大巴係兩個極端黎
即係打拳咁有人鐘意撳住人黎砌
有人鐘意扮豬食老虎扮捱打再等機會還擊
戰術問題
到最尾都係想贏啫
唔一定隊隊都用同一種戰術
係呀,防守勁到滴水不漏係幾勁既,但有時足球係想睇兩隊對攻,而唔係淨係攻防戰呀,如果曼迷認你自己果隊波係下游既,無所謂嫁,大把巴打會覺得你守得好好添,踢901跟著一個反擊ko人,但你果隊係值4億幾歐元既球隊呀!梗係對你有要求啦,對住同自己差唔撚多level既就泊架大巴!反擊入一球又話自己好撚有戰術,守得幾好點樣點樣,唔好笑大人把口啦屌,用隊咁靚既隊都對住阿積士踢到咁,洗唔洗呀屌

戇撚鳩, 而家捧到杯咪達到要求囉
唔好去做D自己唔啱做既野, 唔識攻就搞好防守先
夾硬死攻爛攻最後四大皆空, 到時唔慌唔笑大人把口
而家嬴隻歐霸杯姐, 唔使酸到咁下話

捧廢盃好似係你要求黎 季初曼聯目標係英超冠軍
以家入得返歐聯當冇事?

白痴就咪仆出黎柒, 車熱曼利阿邊隊季初目標唔係英超冠軍?
英超冠軍得一個, 拎唔到唔通跳樓死呀
廢杯都係杯, 唔通兩手空空捧你老母個西好咩

曼迷已經跌到落滿足於捧廢杯嘅階段
係呀,防守勁到滴水不漏係幾勁既,但有時足球係想睇兩隊對攻,而唔係淨係攻防戰呀,如果曼迷認你自己果隊波係下游既,無所謂嫁,大把巴打會覺得你守得好好添,踢901跟著一個反擊ko人,但你果隊係值4億幾歐元既球隊呀!梗係對你有要求啦,對住同自己差唔撚多level既就泊架大巴!反擊入一球又話自己好撚有戰術,守得幾好點樣點樣,唔好笑大人把口啦屌,用隊咁靚既隊都對住阿積士踢到咁,洗唔洗呀屌

以家入得返歐聯當冇事?

咁你係咪去到酸人地捧廢杯黎滿足呀
想問下足球比賽係比人入多一球既贏定踢得漂亮既贏?
要睇踢得有觀感既不如轉去睇花式足球
雲加阿妓夠踢得靚,踼左好多年漂亮足球
贏到啲咩?

以家入得返歐聯當冇事?

咁你係咪去到酸人地捧廢杯黎滿足呀

酸又點滿足
係樓主唔識欣賞防守嘅藝術 試下睇番車仔作客2-0贏利物浦,嗰場防守係完美,發揮到極致。
贏到啲咩?

因為正常人踢波除咗為贏之外都係為開心,睇波也如是,阿仙奴起碼因爲咁贏到好多球迷
我相信就算愛隊贏波,但係踢得悶都仆街都會好冇癮,咁當然輸波係會更加冇癮,但不代表一切
贏到啲咩?

因為正常人踢波除咗為贏之外都係為開心,睇波也如是,阿仙奴起碼因爲咁贏到好多球迷
我相信就算愛隊贏波,但係踢得悶都仆街都會好冇癮,咁當然輸波係會更加冇癮,但不代表一切

呢個係你個人取向
咩情況會拎到英超?
拎得多分啊,唔係踢得好睇啊
連如何最有效去做一樣野都未得,一味拎踢得好睇做檔箭牌
所以雲加咪可以留咁耐囉
但而家阿迷都醒啦,知道咁根本就係歪路
足球員,球會本身就係想爭錦標,踢得好睇係錦上添花並唔係首要目標啊!
贏到啲咩?

呢個係你個人取向
咩情況會拎到英超?
所以雲加咪可以留咁耐囉
足球員,球會本身就係想爭錦標,踢得好睇係錦上添花並唔係首要目標啊!

咁你係球員定球迷
我做球迷就好簡單, 隊波有火有heart, 踢得好睇
就算拎唔到冠軍都無所謂
贏到啲咩?

呢個係你個人取向
咩情況會拎到英超?
所以雲加咪可以留咁耐囉

咁你係球員定球迷
我做球迷就好簡單, 隊波有火有heart, 踢得好睇
就算拎唔到冠軍都無所謂

合理呀,但係揸住對強陣都年年第四就係叫on9啦
其實摩佬教波好岩香港人睇
唔得閒坐定定睇90分鐘,
平時睇精華,知贏定輸已經夠
專登抽時間睇大賽,摩佬一定有貨交
一年唔覺唔覺已經3個盃入到冠聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞