到底咩人先會鐘意睇摩連奴教波

142 回覆
46 Like 30 Dislike
根本打控球先最舒服 巴塞六冠王個屆勁到好似唔洗輪換咁
曼聯尋晚係有能力將控球率做到55%
咁失咗控球權先用番中路壓制(好似未入第一球咁)
咁樣踢唔會舒服d咩
上半場中尾段比番個控球權人
搞到阿積士幾腳波都搓得唔錯 做番啲野
但明明曼聯係可以令阿積士攻勢都做唔到

我真係睇唔透

你睇得透就唔使坐係到講經啦
教摩佬教波痴撚線
留意到好多非曼聯球迷都對曼聯呢隊波有要求,又話洗錢多又話世界級攻擊線但係泊大巴踢得唔好睇。
其實關你地撚事咩,又唔撚係曼迷,又要管曼聯既踢法,留意下自己鐘意個隊波仲實際啦,仲話唔係酸。
daddy泊大巴又屌,v92控球又屌,耶子燒味又屌。

留意到好多非曼聯球迷都對曼聯呢隊波有要求,又話洗錢多又話世界級攻擊線但係泊大巴踢得唔好睇。
其實關你地撚事咩,又唔撚係曼迷,又要管曼聯既踢法,留意下自己鐘意個隊波仲實際啦,仲話唔係酸。

條阿古路鏝狗問下哥狗今季拎到乜嘢盃先

連費蘭尼都教到四不像先勁

下,決賽果晚勁到癲wow
是撚但啦 做獌都係想威姐 有盃咪得
理撚得你洗幾多錢打咩戰術
daddy波正呀
有無Source講下老豆點單打轟?
我剩係記得佢話轟唔使踢歐賽所以集中聯賽 成績好追唔到
是撚但啦 做獌都係想威姐 有盃咪得
理撚得你洗幾多錢打咩戰術

反獌緊係要搵D野嘈下先happy

佢教波為左娛樂你?
摩狗不嬲都係咁
第一季教車仔印象中全季剩係輸一場
但係成季只少十場以上1:0
啲車迷咪又係打哂丁英超史上最高分奪冠

講防反大把領隊教得好睇同勁過佢

冇話佢世界第一
佢算唔差啦

泊巴士洗撚比咁多錢你買人咩
摩狗到底浪費左幾多好球員

浪費左幾多好球員⋯ 有冇例子?

我覺得摩佬係用戰術去揀人,唔係用戰術去就人

米雞(曾經既尼日尼亞美斯 ) 奧斯卡

2個都比daddy搞到變左工兵

利申:軌 曾經都支持Daddy 但佢今季痴左線係咁單打我轟

米雞加盟個陣都有d用,但之後⋯大家有目共睹

奧斯卡記得就唔係摩佬買,但起初都有幾多機會,不過佢自己唔爭氣,為左世界杯愈踢愈hea。

單打車就冇得怪佢,諗下之前車仔點同佢

利申:車迷

之前車點撚樣對佢?

但佢今季唔係咁多口 起碼係車迷心中都有個光環
但而家....
酸?酸曼聯拎霸氣杯?

啲獌狗係咁自大

條阿古路鏝狗問下哥狗今季拎到乜嘢盃先

唔鍾意摩狗又關哥狗咩事呀on9獌狗
不過勝利球迷淨係睇獎盃都明既
酸?酸曼聯拎霸氣杯?

啲獌狗係咁自大

傻西獌係咁,又話自己隊波2線
又話陣容唔勁
摩狗不嬲都係咁

自己睇番摩一同摩二啲波比教完先出黎講野啦
摩佬第二次入主車拎冠嗰年
未俾未來收皮之前好似好攻得
摩狗不嬲都係咁

自己睇番摩一同摩二啲波比教完先出黎講野啦

第一季教車仔有成7場入4球喎,唔撚打得J呀
不如望下今季獌狗幾多1:1先啦
摩佬第二次入主車拎冠嗰年
未俾未來收皮之前好似好攻得

就係果場之後開始走火入魔,無論打乜撚野隊都防守行先,榜尾都係咁打
係就係拎到冠軍,但只要你條防線一有甩漏就仆得街

有咩問題?咸魚白菜各有喜好
睇防守都可以好好睇 舊底意大利咪又係守撚到世盃冠軍
下下要大比數上落咩 轉台睇玩具啦
最好睇係教鍠果陣
其它
咁樣踢唔會舒服d咩

我真係睇唔透

教摩佬教波痴撚線

真係好on9

有咩問題?咸魚白菜各有喜好
睇防守都可以好好睇 舊底意大利咪又係守撚到世盃冠軍
下下要大比數上落咩 轉台睇玩具啦

幾時有話要大比數呀 睇啲閪波睇到你盲撚左呀獌狗
咁樣踢唔會舒服d咩

我真係睇唔透

教摩佬教波痴撚線

真係好on9

其實控球需要嘅體力同集中力唔會少得過泊巴士
同埋齋控反搶差又係聽仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞