到底咩人先會鐘意睇摩連奴教波

142 回覆
46 Like 30 Dislike

講防反大把領隊教得好睇同勁過佢

冇話佢世界第一
佢算唔差啦

泊巴士洗撚比咁多錢你買人咩
摩狗到底浪費左幾多好球員

浪費左幾多好球員⋯ 有冇例子?

我覺得摩佬係用戰術去揀人,唔係用戰術去就人

米雞(曾經既尼日尼亞美斯 ) 奧斯卡

2個都比daddy搞到變左工兵

利申:軌 曾經都支持Daddy 但佢今季痴左線係咁單打我轟

米雞加盟個陣都有d用,但之後⋯大家有目共睹

奧斯卡記得就唔係摩佬買,但起初都有幾多機會,不過佢自己唔爭氣,為左世界杯愈踢愈hea。

單打車就冇得怪佢,諗下之前車仔點同佢

利申:車迷

之前車點撚樣對佢?

又比人話內鬼牙 hea踢呀咁囉
但明明炒左佢之後又唔係踢得好左 係和多狙 輸少左姐

冇話佢世界第一
佢算唔差啦

泊巴士洗撚比咁多錢你買人咩
摩狗到底浪費左幾多好球員

浪費左幾多好球員⋯ 有冇例子?

我覺得摩佬係用戰術去揀人,唔係用戰術去就人

米雞(曾經既尼日尼亞美斯 ) 奧斯卡

2個都比daddy搞到變左工兵

利申:軌 曾經都支持Daddy 但佢今季痴左線係咁單打我轟

米雞加盟個陣都有d用,但之後⋯大家有目共睹

奧斯卡記得就唔係摩佬買,但起初都有幾多機會,不過佢自己唔爭氣,為左世界杯愈踢愈hea。

單打車就冇得怪佢,諗下之前車仔點同佢

利申:車迷

之前車點撚樣對佢?

又比人話內鬼牙 hea踢呀咁囉
但明明炒左佢之後又唔係踢得好左 係和多狙 輸少左姐

教唔撚掂就話人內鬼
第一次走又係話有金手指
係咁撚勁就識得處理球員關係啦屌你老母
輸波就識搵野賴
睇下你地獌狗出年點囉
對住阿積士都要泊巴士
你話對住皇馬巴塞冇得講
分分鐘黎香港對南華都會泊巴士
樓主應該阿迷黎
勝利球迷
我覺得係曼聯冇乜有速度既突破型球員打反擊
今季既martial變左廢閪
所以d反擊不知所謂
對住阿積士都要泊巴士
你話對住皇馬巴塞冇得講

最撚憎樓豬呢類分析

踢波一定要全攻先好睇?
攻可以好睇既 相對防守都可以好睇

果陣巴狗次回合反cup巴黎
咪睇到巴黎成隊波唔識踢死守囉

控球在腳係好穩定呀
李城放棄控球權拎英超一樣得

有乜問題?

屌 你都識講巴黎對巴塞啦
曼依家係對切爾達 對阿積士都死守 放棄控球

你拎上季李城黎比?
人地乜陣容你乜陣容啊
中前場個個都有番咁上下身價都搓唔到波
最撚憎樓豬呢類分析

踢波一定要全攻先好睇?

控球在腳係好穩定呀

有乜問題?

你拎上季李城黎比?
人地乜陣容你乜陣容啊

無論隊波值一億定一蚊
都係打901
對住阿積士都要泊巴士
你話對住皇馬巴塞冇得講

打學界都泊大巴
車一期就係嘅
車二期開始就不了
最撚憎樓豬呢類分析

踢波一定要全攻先好睇?

控球在腳係好穩定呀

有乜問題?

你拎上季李城黎比?
人地乜陣容你乜陣容啊

無論隊波值一億定一蚊
都係打901

李城呢啲百年一遇既奇蹟
上季實在有太多偶然性先會做到
依家比佢打多十季都無可能拎得番英超啦
曼聯洗唔洗節墮到搵李城黎自比

不如你講馬體會啦
最弊防線既人腳又差人幾皮
對切爾達都差d輸啦
咁既陣容配置點撚樣泊大巴啊
連費蘭尼都教到四不像先勁
連費蘭尼都教到四不像先勁

尋晚佢+pogba+靴狗既中場防守係贏波關鍵
根本打控球先最舒服 巴塞六冠王個屆勁到好似唔洗輪換咁
曼聯尋晚係有能力將控球率做到55%
咁失咗控球權先用番中路壓制(好似未入第一球咁)
咁樣踢唔會舒服d咩
上半場中尾段比番個控球權人
搞到阿積士幾腳波都搓得唔錯 做番啲野
但明明曼聯係可以令阿積士攻勢都做唔到

我真係睇唔透
係呀,防守勁到滴水不漏係幾勁既,但有時足球係想睇兩隊對攻,而唔係淨係攻防戰呀,如果曼迷認你自己果隊波係下游既,無所謂嫁,大把巴打會覺得你守得好好添,踢901跟著一個反擊ko人,但你果隊係值4億幾歐元既球隊呀!梗係對你有要求啦,對住同自己差唔撚多level既就泊架大巴!反擊入一球又話自己好撚有戰術,守得幾好點樣點樣,唔好笑大人把口啦屌,用隊咁靚既隊都對住阿積士踢到咁,洗唔洗呀屌
難聽d講 摩佬嘅打法就係不斷咁打斷你嘅節奏 功利主義就係咁 尋日馬達都落埋去夾 米希一比人爆就即刻hard foul唔比阿積士打到快少少嘅波 總知我任得你玩 但係你一想黎真我就死都要打斷你 起到步都要restart
以後射門次數少於10果隊當輸
酸到
三冠己袋
理能得你
係呀,防守勁到滴水不漏係幾勁既,但有時足球係想睇兩隊對攻,而唔係淨係攻防戰呀,如果曼迷認你自己果隊波係下游既,無所謂嫁,大把巴打會覺得你守得好好添,踢901跟著一個反擊ko人,但你果隊係值4億幾歐元既球隊呀!梗係對你有要求啦,對住同自己差唔撚多level既就泊架大巴!反擊入一球又話自己好撚有戰術,守得幾好點樣點樣,唔好笑大人把口啦屌,用隊咁靚既隊都對住阿積士踢到咁,洗唔洗呀屌

戇撚鳩, 而家捧到杯咪達到要求囉
唔好去做D自己唔啱做既野, 唔識攻就搞好防守先
夾硬死攻爛攻最後四大皆空, 到時唔慌唔笑大人把口
而家嬴隻歐霸杯姐, 唔使酸到咁下話
留意到好多非曼聯球迷都對曼聯呢隊波有要求,又話洗錢多又話世界級攻擊線但係泊大巴踢得唔好睇。
其實關你地撚事咩,又唔撚係曼迷,又要管曼聯既踢法,留意下自己鐘意個隊波仲實際啦,仲話唔係酸。
daddy泊大巴又屌,v92控球又屌,耶子燒味又屌。
對住阿積士都要泊巴士
你話對住皇馬巴塞冇得講

同意,諗番起次回合主場對切已達,入左一球後明明有能力禁住對面黎踢,係要放棄控球縮番後面泊巴士 見herrera 食完詐糊訴都唔投下就狗衝番去死守就知摩佬落撚晒order驚死俾佢屌柒咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞