到底咩人先會鐘意睇摩連奴教波

142 回覆
46 Like 30 Dislike
哥狗成場猜猜猜悶到瞓又點計?

足球既極致 你識咩呀
想睇斬斬斬撞撞撞去睇美式啦

大家一齊去睇乒乓波啦都係猜猜猜

無錯 足球既奇妙之處就在於又有猜猜猜
又有撞撞撞斬斬斬
仲有各項運動都追唔上多既黑哨同誤判
產生左勁多競爭同敵對心

最後大家會比錢入場買波衫球鞋睇直播又比得開心
足總球會又賺得開心
winwin 呀簡直
摩佬第二次入主車拎冠嗰年
未俾未來收皮之前好似好攻得

就係果場之後開始走火入魔,無論打乜撚野隊都防守行先,榜尾都係咁打
係就係拎到冠軍,但只要你條防線一有甩漏就仆得街

其實個年下半季巳經開始跌watt

曼城同曼聯邊隊好睇啲?
說好的魔性呢?
聯賽輸又話放棄左
-6入波又話係戰術

唔通話放棄聯賽就真係比個波對手任對方入波呀?
繼續j你地既熱血啦
留意到好多非曼聯球迷都對曼聯呢隊波有要求,又話洗錢多又話世界級攻擊線但係泊大巴踢得唔好睇。
其實關你地撚事咩,又唔撚係曼迷,又要管曼聯既踢法,留意下自己鐘意個隊波仲實際啦,仲話唔係酸。
daddy泊大巴又屌,v92控球又屌,耶子燒味又屌。

條阿古路鏝狗問下哥狗今季拎到乜嘢盃先

入一球再狂攻咪好似上年利狗咁輸反擊輸三粒囉
留意到好多非曼聯球迷都對曼聯呢隊波有要求,又話洗錢多又話世界級攻擊線但係泊大巴踢得唔好睇。
其實關你地撚事咩,又唔撚係曼迷,又要管曼聯既踢法,留意下自己鐘意個隊波仲實際啦,仲話唔係酸。

反曼開post其實唔撚洗打咁大篇野扮撚曬理性啦,一句我係反曼就夠。
屌你老味穩贏又話唔好睇,狂攻唔入波又話幾億陣容唔識入波垃圾。平時就笑曼聯買幾億人都係垃圾,pogba係失敗伊巴浪射王月巴淨係識逗人工,但係曼迷話隊波二線又唔得嫁喎,又會話"你地隊波幾億都叫二線?"。

反曼開post其實唔撚洗打咁大篇野扮撚曬理性啦,一句我係反曼就夠。
屌你老味穩贏又話唔好睇,狂攻唔入波又話幾億陣容唔識入波垃圾。平時就笑曼聯買幾億人都係垃圾,pogba係失敗伊巴浪射王月巴淨係識逗人工,但係曼迷話隊波二線又唔得嫁喎,又會話"你地隊波幾億都叫二線?"。

你都唔洗打咁大篇野啦,一句歐霸已袋咪得囉

你都唔洗打咁大篇野啦,一句歐霸已袋咪得囉

歐霸已袋
酸到
三冠己袋
理能得你

Liverpool won the League Cup, Community Shield and UEFA Europa League in 2001, and Manchester United supporters created this banner. How times have changed.
酸到
三冠己袋
理能得你

Liverpool won the League Cup, Community Shield and UEFA Europa League in 2001, and Manchester United supporters created this banner. How times have changed.

所以而家到利迷酸我地
而家巴塞個戰術安基本上都係大腳斬俾MSN
不過以摩佬做事手法,真係有機會教巴塞
曼城最好
今年洗錢又洗得多過曼聯
四大皆空有咩所謂
樓主都唔係睇成績

個個屌摩佬唔打控球
上年v92咪打控咯
無知一問,前四=盃
老老實實,真正愛足球既人唔會覺得巴塞鳩猜悶
但一定會對摩狗果套打法反感

老老實實,我真真正正愛足球
覺得巴塞早幾年果隻9猜好撚悶
Msn之後算好左

呢句真, 嗰陣疤狗真係悶到睇精華都想訓
樓主應該阿迷黎

阿狗同疤狗要踢華麗足球呀嘛
是旦啦,今年又唔係無杯袋 驚踢得唔好睇不如驚無杯啦
老老實實,真正愛足球既人唔會覺得巴塞鳩猜悶
但一定會對摩狗果套打法反感

老老實實,我真真正正愛足球
覺得巴塞早幾年果隻9猜好撚悶
Msn之後算好左

呢句真, 嗰陣疤狗真係悶到睇精華都想訓

利申疤狗
哥狗個時加xavi 小白最fit個期9猜係好悶
但猜猜下一個直線穿哂真係好精彩

呢家疤狗冇咩可能再打番呢套
可惜已經冇咁既人
再冇一班由青訓已經熟練呢套體系既球員
根本打控球先最舒服 巴塞六冠王個屆勁到好似唔洗輪換咁
曼聯尋晚係有能力將控球率做到55%
咁失咗控球權先用番中路壓制(好似未入第一球咁)
咁樣踢唔會舒服d咩
上半場中尾段比番個控球權人
搞到阿積士幾腳波都搓得唔錯 做番啲野
但明明曼聯係可以令阿積士攻勢都做唔到

我真係睇唔透

你睇得透就唔使坐係到講經啦
教摩佬教波痴撚線

第一句已經痴撚線
諗起班最撚BUY 防守足球既車迷
今季會點睇

足球既極致 你識咩呀
想睇斬斬斬撞撞撞去睇美式啦

sick ball ching

大家見過防中到龍門位置腳法傳球有如中場咁多次 全場傳球你識條鐵咩

Ching所見略同

龍門唔識救波唔重要,後衛防中防守廢唔重要,最重要識傳波先係足球既極致

如果對面射世界波或者一扭五,比你有最強紐亞馬甸尼尼斯達都無用啦
反而傳控有球在腳就做到

足球既極致要靠北京電視機先贏到+2gc代表咩
V92教果陣咪瘋狂傳波 有撚用咩
唔理黑白貓 有冠就好貓
係呀,防守勁到滴水不漏係幾勁既,但有時足球係想睇兩隊對攻,而唔係淨係攻防戰呀,如果曼迷認你自己果隊波係下游既,無所謂嫁,大把巴打會覺得你守得好好添,踢901跟著一個反擊ko人,但你果隊係值4億幾歐元既球隊呀!梗係對你有要求啦,對住同自己差唔撚多level既就泊架大巴!反擊入一球又話自己好撚有戰術,守得幾好點樣點樣,唔好笑大人把口啦屌,用隊咁靚既隊都對住阿積士踢到咁,洗唔洗呀屌

戇撚鳩, 而家捧到杯咪達到要求囉
唔好去做D自己唔啱做既野, 唔識攻就搞好防守先
夾硬死攻爛攻最後四大皆空, 到時唔慌唔笑大人把口
而家嬴隻歐霸杯姐, 唔使酸到咁下話

捧廢盃好似係你要求黎 季初曼聯目標係英超冠軍
以家入得返歐聯當冇事?
係呀,防守勁到滴水不漏係幾勁既,但有時足球係想睇兩隊對攻,而唔係淨係攻防戰呀,如果曼迷認你自己果隊波係下游既,無所謂嫁,大把巴打會覺得你守得好好添,踢901跟著一個反擊ko人,但你果隊係值4億幾歐元既球隊呀!梗係對你有要求啦,對住同自己差唔撚多level既就泊架大巴!反擊入一球又話自己好撚有戰術,守得幾好點樣點樣,唔好笑大人把口啦屌,用隊咁靚既隊都對住阿積士踢到咁,洗唔洗呀屌

戇撚鳩, 而家捧到杯咪達到要求囉
唔好去做D自己唔啱做既野, 唔識攻就搞好防守先
夾硬死攻爛攻最後四大皆空, 到時唔慌唔笑大人把口
而家嬴隻歐霸杯姐, 唔使酸到咁下話

捧廢盃好似係你要求黎 季初曼聯目標係英超冠軍
以家入得返歐聯當冇事?

白痴就咪仆出黎柒, 車熱曼利阿邊隊季初目標唔係英超冠軍?
英超冠軍得一個, 拎唔到唔通跳樓死呀
廢杯都係杯, 唔通兩手空空捧你老母個西好咩
失眠既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞