到底咩人先會鐘意睇摩連奴教波

142 回覆
46 Like 30 Dislike
老老實實,真正愛足球既人唔會覺得巴塞鳩猜悶
但一定會對摩狗果套打法反感

老老實實,我真真正正愛足球
覺得巴塞早幾年果隻9猜好撚悶
Msn之後算好左

悶?不知幾好睇
完全係最高水平既演出
當然對西甲中游大蝦細係有少少無癮
但鳩猜果種穩定性真係好勁
哥狗成場猜猜猜悶到瞓又點計?

足球既極致 你識咩呀
想睇斬斬斬撞撞撞去睇美式啦

sick ball ching

大家見過防中到龍門位置腳法傳球有如中場咁多次 全場傳球你識條鐵咩

Ching所見略同

龍門唔識救波唔重要,後衛防中防守廢唔重要,最重要識傳波先係足球既極致

如果對面射世界波或者一扭五,比你有最強紐亞馬甸尼尼斯達都無用啦
反而傳控有球在腳就做到
哥狗成場猜猜猜悶到瞓又點計?

足球既極致 你識咩呀
想睇斬斬斬撞撞撞去睇美式啦

sick ball ching

大家見過防中到龍門位置腳法傳球有如中場咁多次 全場傳球你識條鐵咩

Ching所見略同

龍門唔識救波唔重要,後衛防中防守廢唔重要,最重要識傳波先係足球既極致

如果對面射世界波或者一扭五,比你有最強紐亞馬甸尼尼斯達都無用啦
反而傳控有球在腳就做到

呢樣真
班契弟成日屈巴黑哨根本有問題
球隊踢得出色總有人酸
國米幾勁
最好睇緊係熱血出局

搵唔到理由就自己作d on9野
佢啲防反幾好呀
皇馬果時

講防反大把領隊教得好睇同勁過佢

冇話佢世界第一
佢算唔差啦

泊巴士洗撚比咁多錢你買人咩
摩狗到底浪費左幾多好球員

浪費左幾多好球員⋯ 有冇例子?

我覺得摩佬係用戰術去揀人,唔係用戰術去就人

米雞(曾經既尼日尼亞美斯 ) 奧斯卡

2個都比daddy搞到變左工兵

利申:軌 曾經都支持Daddy 但佢今季痴左線係咁單打我轟
愛隊無拎過冠軍的人
有既, 買入球細個d囉
有,失眠既人
說好的魔性呢?
聯賽輸又話放棄左
-6入波又話係戰術
最好睇緊係熱血出局

D人酸得太緊要
佢地不如睇新特蘭啦
又多失波睇
而家有冠軍防守又穩都屌,都on99
無人叫你睇我地
你去睇拜/皇咪得law, 各取所需
又要睇又要屌
最撚憎樓豬呢類分析

踢波一定要全攻先好睇?
攻可以好睇既 相對防守都可以好睇

果陣巴狗次回合反cup巴黎
咪睇到巴黎成隊波唔識踢死守囉

控球在腳係好穩定呀
李城放棄控球權拎英超一樣得

有乜問題?
唔係靠黑哨贏波嘅話
我覺得冇咩問題
做自己最擅長既事 是常識吧
以前教車教國米摩佬教得唔好睇?
戇鳩

曼聯宜家隊波仲係柒下柒下咁
出隊皇馬後備隊都炒鳩廢曼啦

要踢果種進攻足球
起碼要有皇拜呢啲人腳先啦
發現Agger路感受到同市光榮
尋晚悶到仆街.

對AJAX 都泊大巴

唔係-6 入到球先
佢啲防反幾好呀
皇馬果時

冇話佢世界第一
佢算唔差啦

米雞加盟個陣都有d用,但之後⋯大家有目共睹

奧斯卡記得就唔係摩佬買,但起初都有幾多機會,不過佢自己唔爭氣,為左世界杯愈踢愈hea。

單打車就冇得怪佢,諗下之前車仔點同佢

利申:車迷

老老實實,我真真正正愛足球
覺得巴塞早幾年果隻9猜好撚悶
Msn之後算好左

悶?不知幾好睇
完全係最高水平既演出
當然對西甲中游大蝦細係有少少無癮
但鳩猜果種穩定性真係好勁

成日恰人所以好悶
圍住人屌開頭睇係好好睇
但場場係咁真係有啲悶,你打機比人猜黎猜去都悶啦
佢啲防反幾好呀
皇馬果時

冇話佢世界第一
佢算唔差啦

奧斯卡記得就唔係摩佬買,但起初都有幾多機會,不過佢自己唔爭氣,為左世界杯愈踢愈hea。

又唔諗下條契弟幾黑人憎同做啲柒事。依家單打車就係酸人地干地勁過佢。
利車:痢
佢啲防反幾好呀
皇馬果時

冇話佢世界第一
佢算唔差啦

之前車點撚樣對佢?
撚仔好鐘意
摩連奴教波係做曼狗最大嘅懲罰
摩狗起皇馬國米唔係咁

係囉
曼聯啲人守完都唔會識打防反

摩狗起皇馬國米唔係咁

係囉
曼聯啲人守完都唔會識打防反

前年下半季同上年佢教個陣既車直頭守都守唔掂丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞