香港新片資訊交流 / 戲院會員優惠全攻略 #19

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
電影之神劇情幾失焦
【年經】有生之年一定要去戲院睇嘅電影 🎞
...
...
...
Ha ha ha. 係呀... The Room 返嚟海運戲院喇❗️
The Room 以最直白嘅劇情、超越現代嘅拍攝手法成為唔少影迷心目中嘅經典 (Cult) 片,一齊狂呼對白加大合唱、對銀幕怒丟匙羹,單方面同戲中演員互動,呢種最純粹嘅喜怒哀樂只有去海運戲院(超巨幕)先感受到~(P.S. 丟羹唔洗買 / 跌羹唔洗執... 匙羹我哋已經準備好喇)

Two's great, but three's NOT a crowd.
Grab your tickets now 🎟👉🏻 https://bit.ly/3AYGXeS

➡ 10 月 29 日 (五)|21:20
➡ 10 月 30 日 (六)|21:20
➡ 10 月 31 日 (日)|21:20

#TheRoom #瘟室 #TommyWiseau #爛到盡頭便是型 #TheDisasterArtist #ghcinemas #嘉禾院線 #細味經典 #SomethingTimeless
https://m.mingpao.com/fin/instantf/20211021/1634809893167/%e7%99%be%e8%80%81%e5%8c%af%e6%88%b2%e9%99%a2%e5%8f%8d%e5%91%8athe-one%e7%84%a1%e7%90%86%e8%bf%bd%e7%a7%9f-%e7%b4%a2%e5%84%9f710-8%e8%90%ac%e5%85%83

百老匯戲院早前多次被商人劉鑾雄旗下尖沙咀商場The One追租,根據法庭文件,百老匯昨日反告The One,指政府頒布的限聚令使場地無法使用,按照租契須減免或豁免租金,惟The One不斷向百老匯追討租金,更作出一系列的扣押行動,最終令百老匯在被迫的情況下繳付有關租金,因此要求索償近710.8萬元。

案件原告人為百老匯,被告為The One,根據入稟狀,由去年7月至今,由於在政府限聚令下不能達到100%的入座率,原告人指根據租約,The One約參考入座率來給予減免或豁免租金的優惠,惟The One一直要求繳付原本租金,因此百老匯入稟控告The One違反租契,並要求追討該筆款項、相關損失及其他成本。
Halloween好似劣評如潮
但又好想睇
我覺得佢根本就係為拍而拍咁樣 💩💩💩💩
利申 睇左
睇左Halloween
唔怪之得大劉要將the one 租比林建岳囉
百老匯同佢關係咁差
乜唔係話百記租左elements之後其實已經想放棄the one咩
Btw 睇左 張繼聰 同 周秀娜 套 馬達·蓮娜

兩位都做得投入
係有咁講過 但係如果唔係大劉執正嚟做
我諗都仲有計傾嘅
而家marvel d戲都一定有小朋友嫁啦
我睇imax都可以一家大細走入黎
有得簡都唔會去睇多小朋友既場次
估唔到依家英皇續會都係$50
嘉禾會員終於有折

【🎬 嘉禾院線全新會員獎賞計劃 】
各位朋友望過嚟 🤗 為答謝會員們一直以嚟嘅支持,GH Moviegoer / skywalker / GH Moviegoer Plus 會員計劃將於 2021 年 11 月 1 日起增設全年購票 9 折優惠,睇得多慳得多 ❤️~咁抵嘅優惠你冇理由錯過,快啲登記做會員啦❗️

【🌟 嘉禾大埔新會員招募限時優惠 】
📢 由 11 月 1 日開始,親臨 #嘉禾大埔 用 HK$50 登記成為新會員,即可獲贈由 🎤 本地跨媒體創作歌手 #星星兔 (Sing Sing Rabbit) 親自設計嘅 💳「獨家限量會員卡」,仲有豐富嘅 #迎新禮品 🎁:🎬 嘉禾大埔電影禮券 1 張 + 🍿 細爆谷券 1 張。名額有限,先到先得,額滿即止!
* 限時優惠由 11 月 1 日至 11 月 30 日
* 申請人需親臨嘉禾大埔登記入會
* 只接受新會員申請
* 優惠受有關條款及細則約束
* 會員招募及禮券數量名額有限,額滿即止
* 詳情可向戲院職員查詢或電郵至 membership@goldenharvest.com
🤣🤣🤣🤣🤣 而家先有
想問下其實上網訂票D時間幾點更新出新既TIME SLOT?
Mcl K11 art house
11月3號開始
票價由$90上調到$100
應該其他院都會跟

💩💩💩💩😡😡😡😡😡
你要講明問咩戲院先
又一城果間Festival Grand Cinema呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞