香港新片資訊交流 / 戲院會員優惠全攻略 #19

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
睇左密室逃殺
正式上映票價$50?
仲以為百記唔會減票價
三部曲夠皮喇掛
登記咗
論最無恥國家
中國夠膽認第1
北韓都唔夠膽認第2
諗定下年打world war 3個陣要賠幾多億比全世界啦
AIA又幾好

自UA院線結業以來,我們一直積極聯絡其(臨時)清盤人索取有關「AIA Vitality 健康程式」會員已轉換至UA Loyalty Club帳戶內之電子優惠券使用資料,惜至今仍未能取得有關會員的使用記錄。

有見及此,現作出以下特別安排,我們會以UA院線結業前儲存於AIA之轉換記錄,根據閣下於2020年12月1日至2021年3月8日期間成功將電子優惠券轉換至UA Loyalty Club 之帳戶內的數目記錄,不論閣下是否已使用該帳戶內之電子優惠券,將全數轉換為「每月獎賞換領券」(換領券兌換成獎賞的最後日期為 2021年10月31日),並於7月21至26日期間存入閣下的「友聯繫」流動應用程式的「電子錢包」內。閣下可根據會員級別以「每月獎賞換領券」選擇喜愛的獎賞,包括英皇戲院之電影戲票、MCL戲院之電影戲票、購物禮券及咖啡券等^。會員級別愈高,獎賞愈豐富。
本身UA acc剩返一張AIA飛+大約750分
依家回咗3張飛
賺咗
UA剩返4張
只係回左兩張
想問下有冇人每次去睇戲都去唔同戲院?
唔會限同一間 做咩
純粹想知有冇人好似我咁傻

諗住去過曬香港大部分戲院睇
有諗過 會拎返啲飛出嚟畫map
義勇群英 其實有無 全景聲版? 琴晚睇星影滙排片係有,特登分開普通2D 同2D•全景聲
今日再睇又無佐
你仲有邊啲未去
北區啊 銀河啊個啲
我對間院無追求
我淨係諗過到此一遊就算
有啲太遠我會不了
問題係根本無咁多套戲值得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞