香港新片資訊交流 / 戲院會員優惠全攻略 #19

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
應該VII PILLARS ENTERTAINMENT先啱 有中文版press kit
要多謝佢地,咁樣買到靚位嘅機會大好多,唔會剩返最前排
捱夜睇完,我唯一諗到嘅可能性,只有16分30秒出現過嘅四秒青天白日旗......

港區國安法第二十條「分裂國家罪」定義一:
將香港特別行政區或者中華人民共和國其他任何部分從中華人民共和國分離出去

咁死得啦,以後大部分台灣嘅紀錄片唔使旨意喺香港上畫㗎喇!

有人捱夜睇完 同愛一家 👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾

https://www.facebook.com/163761760338115/posts/3984417598272493/?d=n

電檢竟然係為4秒青天白日滿地紅旗要人剪
聞說好似片中出現呢啲,電檢而say no
台灣是亞洲第一個同性婚姻合法的國家
希望我們會成為一流的國家
畫面出現不要一國一制的標語
我都係
啱啱醒起諗住轉max
見到延到30號

【0會費💥MAX優惠💥全新會籍MCL MAX正式登場💃】

真的很興奮~~~MCL全新免費會籍MCL MAX正式同大家見面啦!🥳🥳🥳

#打破框框免費兼有優惠仲可以儲分嘅會籍
#知我咩料啦

申請MCL MAX唔單止免費🔥,仲可以喺MCL全線戲院享有正價戲票9折優惠🎟,同埋每消費$1儲1個MCL Token💰!依加申請更可以獲得限時3倍迎新積分,即有300個MCL Tokens,等於立刻送你細爆谷或汽水🍿🥤

👉🏻依加唔係MCL會員嘅朋友,只要download MCL手機程式📲或者上MCL網站💻,就可以即刻撳個掣成為MCL MAX會員啦😆
👉🏻如果你已經係MCL CLUB/ MCL CLUB PLUS會員,而你嘅會籍即將到期或已經因為過左期變成基本會員,小編都建議你先登入MCL手機程式,之後將會籍轉換成MCL MAX!全部有效嘅MCL Token同埋優惠券都可以帶入新會籍㗎~記得要先登入先可能帶過去呀!

🧐不過要留意返,一但由MCL CLUB/ MCL CLUB PLUS轉換成MCL MAX,正價戲票8️⃣折優惠就會變成9️⃣折優惠,其他小食折扣等優惠都會被取消,同意轉換後亦唔可以逆轉返🚫!所以如果你嘅付費會籍仲有一段時間先到期,可以繼續用住先,等就快過期嗰陣再轉做MCL MAX會員啦🙌🏻

*會籍受條款及細則約束,詳情請參閱MCL網站。
https://bit.ly/立即加入MCLMAX

#真係有咁大個優惠隨街跳
#免費入會 #買飛9折 #儲Tokens換禮品
#驚喜無制限
#撳個掣 #0會費 #MAX優惠
#MCLMAX #全新會籍
#MCLCinemas

======================================
MCL戲院網站:http://www.mclcinema.com/
下載MCL手機應用程式:https://bit.ly/downloadMCLapp
即follow MCL Instagram:https://bit.ly/MCLig

係咪即係冇咗plus會員啦

現有舊會員留到last day先好轉
唔係蝕左8折
點解佢地唔提出同你調位
我又冇諗過呢個問題
Golden Harvest 嘉禾院線

🤗 召喚喜歡電影而又有興趣投身戲院行業嘅朋友仔 🎬 我哋現正招聘以下職位,歡迎大家加入成為我哋一份子 🙌🎉
【 影院主任 】
【 全職顧客服務員 】
【 全職放映員 】
【 全職顧客服務員(兼任放映工作) 】
【 兼職顧客服務員 】
**以上職位需輪班工作及懂基本電腦知識**
📣 < 招聘日詳情 > 📣
日期:2021年6月30日 (星期三) 及 7月1日 (星期四)
地點:嘉禾MegaBox (九龍九龍灣宏照道38號, MegaBox 11樓1-7號舖)
時間:13:30 - 19:00
🥳 *嘉禾MegaBox快將開幕* 🥳
🏠 < 工作地點 > 🏠
影院主任:嘉禾銀河廣場 (筲箕灣)、嘉禾V WALK、the sky (奧海城)及嘉禾MegaBox
全職顧客服務員:嘉禾銀河廣場 (筲箕灣)及嘉禾MegaBox
全職放映員:StagE (屯門巿廣場)、嘉禾黃埔及嘉禾MegaBox
全職顧客服務員 (兼任放映工作):嘉禾MegaBox
兼職顧客服務員:嘉禾銀河廣場 (筲箕灣)、StagE (屯門巿廣場)、the sky (奧海城) 、嘉禾V WALK、嘉禾啟德、嘉禾黃埔、嘉禾粉嶺、海運戲院及嘉禾MegaBox
有意者請親臨招聘日,招聘日將安排即場面試;或將個人履歷及要求待遇電郵至集團人力資源部: osgh.ghr@goldenharvest.com
(申請人所提供的個人資料,只用作招聘用途及絕對保密。)
我個舊會員聽日到期
裡面有1200 token
請問我換左新會員
會無咗1200 token嗎?
謝謝
如果你已經係MCL CLUB/ MCL CLUB PLUS會員,而你嘅會籍即將到期或已經因為過左期變成基本會員,小編都建議你先登入MCL手機程式,之後將會籍轉換成MCL MAX!全部有效嘅MCL Token同埋優惠券都可以帶入新會籍㗎~記得要先登入先可能帶過去呀!
感謝
咁我轉頭轉咗個新會員先
包場既野
通常包場都唔會放出黎
百記會員半價做埋今日就完
原來Cinema City 都有類似情況
(爛gagmode)點解要show場次?巴閉囉,型囉

要公開表忠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞