如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?

1001 回覆
348 Like 45 Dislike
兔真係慘撚到 套新衫我已經打定輸數 以後都冇
sc啲錢會比晒中華姬 我就唔sc淨係留返會員
唔洗咁煩 分番開 爆紅同搵到下食(係b站紅) 係2個concept黎
b站紅個陣 全球d人識vtb老鼠咩
我都係依家會長畢業 先知歐美個邊佢影響力幾大 重要好多鬼妹係因為會長先想做v
問題係反左皮未 平時一定係日扑夜扑腰痛先唔開台
但係佢班中國fans大部份都係有份搞會長呢
大陸班賤種其中一個目的係將阿夸帶翻B站
你呢個中國fans好得呀水寵愛咁喎
平時渣開獨輪車?
公佈左就無得撤退啦 特別搞到咁大 全部人都知

題外話 kson 6月9日一野多左20萬subs
上一次慶祝緊10萬 今次一日變左40萬 我諗佢自己都知咩事
忍左兩日 神父終於出黎正視聽
得罪講句華人最多窮撚
話就話鐘意
Sc 又唔比 會員又唔join
可能得我身邊先多呢d傻閪
宜家諗返兔建夏祭明知係為左會長搞
隻臭阿夸係要同一時間搞埋d死人復活藝搶風頭撞兔建發表會
真係死賤種嚟
睇佢回覆又似高級黑 扮緊crew/連登左膠
holo爆紅真係因為coco

加上三期生嘅吸引力真係無敵
VSJ果班鬼婆V Twitter我都有睇
講真歐美果班睇會長
就好似以前日本本土果班睇委員長
根本就係啟蒙指標黎
夸成日搶野咁
有無巴打可以統計搶過幾多次野
其實1/4件囚犯衫幾靚
但真係歧視 唔知點解得兔無衫換咁濟
疑似兔仔早兩日都比佢搶左遊戲玩先
條友假膠嚟
玩緊傳說對決掛
咁其實大把野婉惜既
kson已經少左班acg毒撚
百合廚又無得再睇天龍貼貼 勁on9
可唔可以講多少少
而這恐怕也是HololiveEN誕生的原因,EN組的成員們在直播中也有提到她們是看到會長的直播才決定加入Hololive的。
呢句真係講得好好
上面有人提過B站簡直不值一提
仲要桐生可可係未去過B站live
所以我係超級極度鍾意桐生可可
只要係呢個post寫句xyz係奶共,
日本網友搵到黎就會見到"中國人都話佢係奶共,應該真係奶共架啦"
救得一個得一個
所以人地第2間公司齋聽直播 都咁多感情
相反同社無乜反應個d我真心唔妥
你估普通番工同事咩 佢地工作性質比其他工多咁多交談同合作 又講咁多私人野 正常既話好難唔變fd/有感情
一向都話賺藍錢唔算奶共,為左賺藍錢去撐共先算奶共
之前去巴哈個APEX專版睇過
一堆po洗版 喺度講aqua點勁
痴撚線架.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞