如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?

1001 回覆
348 Like 45 Dislike
KY
仲有nene
G都唔會色氣
純粹個人ky姐
屌你,個引用未點開已經知講緊隻臭雞
望著usaken 慢慢擴充,兔田重特登起埋pekoland 城堡,諗起都心酸
代名詞係咁
為左會長出心出力
好多野都係連v班弱智狗通靈返黎你睇成個post有邊個反水既point係真係有確實証據?
ID同En 可能因為人小d
感覺上大家係真係fd,好少會有邊個同邊個不和
亦唔會有aua呢d臭閪係到玩野
大家都有晒共識
https://youtu.be/Inh7MwEurKw

近期

但基本上除左 live都係弱智moment
火雞有排又係傻撚左
當會長佛地魔
最鍾意睇嗰兩個合作 個陣開心死
點知
非盲反 但夸寶多次直播上鑽又真係唔係人人做到/會做 其他玩得多既towa 鬼 祭 roboco都冇乜做過
最唔講心態淨講個人實力夸寶係hololive的確係數一數二 利申apex睇開towa roboco同uruha
Kyara
所以唔係話ban左個字就係反會長根本個期ban字就好撚正常個個都有做
聽講祭過左夸
明明都係社恐點解可以差咁遠
百鬼組 respect
唔同某御用支那畫師割席(條友畫aqua賀圖隱藏"桐生可可死媽"嘅message)

閪水->尿
Q走呢d佢地咪又係人講佢又講成班根本連apex都無打過,個單野好明顯係後面個支那人問題兩個隊友衝左上去個支那人仲係後面搞到比人黃雀,水就夾左係中間知道比人黃雀先q走保住自己,而且之後仲成功翻生兩個隊友,呢個判斷力其實睇得出佢好有技術
https://youtu.be/AAr2lHZLNyU

兔田雖然係社恐但係有成長到
社恐(為前輩後輩同期出心出力,為左fd花盡時間心思去比驚喜人)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞