如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?

1001 回覆
348 Like 45 Dislike
個個係對詩音講嘅
好似係60萬個次
等佢開台你咪自己試囉我撚知咩我又唔睇水
我剩係知en唔比人打台灣香港,不過我都體諒佢地難處
咁無可否認嘅係
兔真係無理過隻雞
但兔個格係咁佢唔係覺得自己有啲咩特別地位呀
同埋攞出黎講有啲肉酸
鴨完全唔知俾咩反應佢好
之後仲要串鴨建冇人
以前睇臭都係因為有紫
後尾紫少開諗住睇吓臭,只能夠講睇到起雞皮
加上今年整體節目愈來愈悶,依家已經唔睇holo
冇改錯名,臭水
但佢地有冇比會長安慰過
我個人好簡單 當初你講到佢咁偉大 但立場逆轉之後投桃報李都做唔到 永遠只係佢得益 付出又有幾多
唔睇水又咁清楚人打法
答埋你啦 未解啊
不過唔緊要啦 肯定係太傷心未解姐
都唔係有啲
係好撚肉酸
聲稱唔睇
但隨時仲熟過在場唔少人
咁有爭議個條片你無睇過又知佢q走?咁你係咪睇水?大撚把人剪精華啦,一定係長期睇住水channel先知單野啦
算啦
爛夸連自己個專用支那繪師侮辱會長都冇BAN就已經睇得出啦
你由得隻夸粉啦 同佢駁都哂口水
平時通holo靈,而家連我都想通埋你都算頂級傳心師
pekoland 都有俾位佢起KFP 啦,都幾公平
睇精華唔係Kyara 自己話唔知點解會俾pekora 叫佢起KFP ,不過叫到就起咩
(佢啲語氣係幾KY,不過唔算有惡意嘅)
https://youtu.be/KMDtGfK3oD4

一齊100 萬subs 個單諗諗下好似係shion 上holotalk 講,睇到真係屌一聲
無睇過 但知單野既我係?
真心我覺得佢係鬼妹性格覺得同邊個都可以交淺言深 不過連鴨都唔識比反應 係日本人角度黎睇個下ky應該都幾嚴重
笑撚死你就真係冇point喇
老師同會長玩ark食晒毒撚車唔計既
紫都原本上meme review係是旦一邊有突發野要調期
打咁大篇野玩臭蟲論仲要唔中
自己係到鳩up當秘笈
好似twt嘅
但都好ky啦
咁只可以話佢付出得少未去到我覺得要反既地步
我就完全唔知單嘢嘅
對apex嘅片零興
咁所以點解未解會長 答到未
間公司成三十幾條女,你話個個都咁好感情都無人信啦三條女都有是非啦但又點會估到閪水姐扮都唔扮做到出晒臉
真係柒少陣當幫忙
咁人哋社恐唔識表達呀嘛
aua 屌你老味笑死我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞