如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?

1001 回覆
348 Like 45 Dislike
但依然會有人繼續撐佢
心仲後生啦
單純傻閪就真
社恐(只對會長)
個臭八婆開左咁多年台 有咩那渣招一早學識哂啦
班傻鳩話要聯絡作者叫佢改文本 唔係就唔再譯
結果唔夠一日就話聯絡唔到 宜家死死地氣繼續譯
公道講佢 我當佢根本就係隱英
我自己就唔會反佢 因為WFC
我諗大家都當佢同離職冇分別
而佢自己都唔忌講會長
https://youtu.be/lk0icbaZbu0
我就係覺得佢唔夠智商去處理,
正宗唔睇新聞,我討厭政治果啲死細路,
覺得政治對佢好遠,
日日打機/返工就覺得唔關佢事
社恐但又可以正常同人傾到計
我上個月第一日已經屌撚柒鳩 夸寶個重大發表原來只係小休 (後尾先知2個禮拜就休完)我就話成件事多撚餘 班垃圾crew重話鳩番我夸黑 又話咩對人不對事

柒撚到on9 小休個兩個禮拜 大鑼大鼓做乜撚野

同埋我對事不對人 我後尾查證番 成個holo得佢玩每兩個月就玩小休+復活
玩左幾廿次 班crew重有乜感動可言呢

百鬼 牙紫 狗個d 邊會大鑼大鼓小休 跟住又復活
人地miko重病 都係大休一次 之後搞大復活
更加唔洗講其他人d重大發表真係好重大
政治對佢好遠 所以set禁字?
所以就格硬避
得閒就休息 開台就叫人地世一SC讓路比佢
come on 裏人設唔好FF得太多
ARK年代唔諗下你出事會長點撐你aqua?
有d後悔sub過佢
想問下夸復活左幾多次成日重大休息復活
人地有得放假扑野仲唔重大?
支持中華臭夸立即確診武漢肺炎7414
人地重大發表都繼續開台打APEX
而其他人係全部都無開台

開始覺得佢休息同復出無耐可可就話引退有莫大關係
有前科 miko復歸無拍片無出聲都算...
今次畢業 其實vtb黎計姐係引退 都可以唔出聲d人忍撚夠姐
同埋單野既分別再於 依家連百鬼組都反 加入鬼殺隊 大家同聲同氣屌完就唔會死jer難jer 唔同垃圾護航crew 直頭助燃劑黎 d火只會沒完沒了
聽日開始休息趕得切係會長畢業live同佢打對台
唔夠智商 笑能死
講句野支持後輩支持自己友要你有幾聰明先講到
驚得失支那fans 貪錢就貪錢啦
真 無理由咁橋
2個都1x~20歲 咁後生就咁紅咁多錢 正式工都未番過自然性格閪 唔識人情世故
你見船長番過工個d 識做人幾多
crew真係冇得頂
阿夸係台服打apex比台仔屌
班crew走去起底屌人地做咩打中文同埋點解屌夸
惡撚到傻
計好數 搵多一個禮拜錢 然後休息兩個禮拜復活 配合71可以搞嗰慶祝香港回歸祖國復活live
未成年就係nico開台啦 老江湖黎
咁心心都應該細個?岩岩畢業
盜版黎架喎....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞