如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?

1001 回覆
348 Like 45 Dislike
Btw呢單野我覺得百鬼仲撚抵屌
都唔係話黃藍表態
佢係連最基本嘅尊重都冇
營運撐佢,加埋中支人外援
你見我百鬼組都出聲屌就知咩事
夸 mea 百鬼三個原本都識既fd黎
前兩者都係主攻支那
比會長搞一搞斷曬財路真係不和都唔出奇
想提供多個角度睇aqua既事
本身V28好多野都係比上面既人食住
之前社長兔事件同埋其他野都可以睇得出呢點
上面要你做乜你就要做,聯動/企劃/做乜都要上面批,頻道本身佢地都可以插手
但呢啲野基本上都唔可以講出口,頂到盡暗示/透露些少咁多
百鬼組同crew既分別
講起上黎aqua有食煙?
做乜張張圖都畫佢食煙
唔講真係唔覺,夸啲皮真係多過其他member
無睇開VTUBE
之前睇POST見到鯊魚 佢講英文好似LILYPICHU果個YOUTUBE
感覺佢地既聲音係有特別挑選過既
六邊形戰士
勁條毛咩
未又係有人帶上分
諗返Mea上次俾支那狗搞隻夸都係粒聲唔出
有男朋友帶手爬分係唔同啲
睇見成個post都係神父打飛機傳心通靈就笑撚死人你咪繼續反你既水,水就繼續突破130萬人,成個post就剩係識針住水ban左coco呢個字,完全唔敢講en同樣有ban仲連香港台灣呢d字都ban睇下個post入面d人名原來又係連登v post個狗竇堆人黎
Fd出事就走先
自己出事就社恐同喊
推兔建嘅我好撚難過
深有同感
百萬人格大戰企劃真 cls

真係會跌 san值
叫開佢aua,因為q走了
不過aua分明係優待組
成日上到小劇場,3d live想開就開
有時真係唔明cover用咩準則決定捧邊個
鴨真係老母仲正

但睇鴨睇睇吐嘈同反差

smartphone magic
白金場就係3個人分開各打各
台服就開場落地交,黃雀鏈長撚到傻
日服就一係打手制虐菜、一係就隊友手制被虐
最慘係啲架仔開場飛地圖邊緣全場跑圈都算
槍法身法意識差就多啲搵人打啦
台仔平均水平高啲就係因為個個狂戰士打得多
最低能係NG冇分加都要夸跑
見到啲人學阿夸扮箱扮草就好撚嬲
夸黑唔係冇原因,幾何見其他v龜打全場r分為上牌
勁同廢嘅v都好少夸跑全場,因為好冇引
我就寧願上唔到分都唔會夸跑
仲要架仔死咗一定要講ごめん
都on9嘅 你覺得對唔住就咪撚死
你冇做錯講咩對唔住
EN 班人唔係都撐會長咩
死神同gura 都好似試過借啲意講會長,死神直頭有同會長collab,黎緊又有Ame 上meme review,就連連V 以前日屌夜屌嘅火雞都開口話搵緊會長上holotalk
Hololive反抗軍領袖
冇乜追開 其實火雞點解會比人屌
鴨係愈睇愈正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞