諗返轉頭,埼玉都唔係真係無敵

166 回覆
13 Like 67 Dislike
屌咪撚on9啦 一套超現實漫畫
你係到用物理角度解釋係咪傻撚左

無錯,如果要用科學解釋,套漫畫個世界觀根本就唔會出現

我再講多次
我係提出運氣問題
唔知點解啲回覆變咗討論Physics
我個人唔反對用Physics討論
當知吓都好

討論吓唔使咁勞氣粗口都出埋嘅
多謝留言
個作者鍾意點畫就點畫架啦
係套漫畫號世界 作者話佢無敵就係無敵
想佢死就死 分唔分得清現實同虛構世界
好撚on9

冇錯
所以出咗村田關於月球問題嘅解答後
我其實已經收咗皮

再次多謝留言
運氣也是實力的一部分

都係討論吓啫
一套作品可以好多詮釋角度
我睇文學同漫畫都係咁
當然可以純為輕鬆唔考慮咁多嘢
(做嘢已經夠辛苦,睇漫畫真係唔想用腦
不過有人鍾意用Physics分析又真係吹佢吔唔脹
佢地過癮咪得囉

都係嗰樣啦
原作更得慢
出個post吹吓
娛樂到自己之餘
感覺上吹吹吓就會更新

多謝留言
運氣也是實力的一部分

我同意㗎
不過埼玉sell身體能力屈機,意志力強
所以打又打唔爛,念動力又郁佢唔到

無端端加入埋運氣,就真係太逆天
樓上link引村田話:只要係埼玉,就有辦法返到地球
所以就算冇月球,可能佢真係放個屁就返到去
不過點解係月球
村田冇解釋
最合理就係因為呢套係漫畫
畫佢由月球跳返地球
好好睇

呢幕亦都成為名場面
一拳迷一定記得

多謝留言

都係討論吓啫
我睇文學同漫畫都係咁
佢地過癮咪得囉

都係嗰樣啦
原作更得慢
出個post吹吓
娛樂到自己之餘
感覺上吹吹吓就會更新

多謝留言

咁你就咪鬼用腦諗埋呢啲野再出黎開post啦 睇完爽完咪算囉
有冇諗過一拳個世界觀唔係跟我地現實世界
原來只要打到人出宇宙就無敵

都係討論吓啫
我睇文學同漫畫都係咁
佢地過癮咪得囉

都係嗰樣啦
原作更得慢
出個post吹吓
娛樂到自己之餘
感覺上吹吹吓就會更新

多謝留言

咁你就咪鬼用腦諗埋呢啲野再出黎開post啦 睇完爽完咪算囉

難道你唔覺漫長嘅等待好痛苦,應該做啲嘢調劑吓自己?
有冇諗過一拳個世界觀唔係跟我地現實世界

大部分漫畫都係,但無礙我去想像。
所以漫畫先吸引到人去睇。
原來只要打到人出宇宙就無敵

如果佢冇任何手段返去地球,你覺得佢算贏定輸?
不過有村田做後盾,好多嘢都唔使討論,自己腦補吓就算。
無問題

老師可以用凌空左腳踏右腳既方法移動
出認真放屁咪搞掂
出認真放屁咪搞掂

正解
無問題

老師可以用凌空左腳踏右腳既方法移動

佢應該冇嘢做唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞