諗返轉頭,埼玉都唔係真係無敵

166 回覆
13 Like 67 Dislike
點解你會覺得佢好彩?
可能佢知會飛去月球呢...
如果唔係飛去月球,或者佢未出地球就自己停到...
另外...可能佢自己改變條PATH而突登飛去月球呢

唔可能,請睇47話頭三格
光頭肯一開波就認真一拳打撚死左菠蘿斯啦

以佢性格就係唔會,任何佢有期待過嘅對手,佢都唔會即刻就一拳打死
例:阿修羅盔甲、波羅斯、餓狼
咁無聊嘅嘢 2條友都可以嘈一餐

不如嘈吓點解好打就會光頭好過

因為原作好耐冇更新,我先開個post娛樂吓自己
係就係無聊啲
傾傾吓感覺好快出新一期

梗係黎明最勁啦!

黎明

梗係黎明最勁啦!

黎明

斷水流大師兄好正

以佢性格就係唔會,任何佢有期待過嘅對手,佢都唔會即刻就一拳打死

明明笛子魔童咁勁,因為係第一集無得show off吓就死咗

梗係黎明最勁啦!

黎明

斷水流大師兄好正

大師兄咪黎明囉

明明笛子魔童咁勁,因為係第一集無得show off吓就死咗

二頭肌之王都係
佢只係好彩
打波羅斯嗰時俾人一腳踢上天
點解個天咁大,又會咁啱跌正落月球?

有人計過
佢係以光速63%飛出去
如果單眼佬踢過少少
佢已經直飛太空唔知邊忽
亦未必返到地球

結論係
波羅斯其實有機會贏
只係埼玉太好彩

(原作幾時肯更新啊⋯⋯)

其實波羅斯個腳都唔算好大力,
起碼琦玉去到月球 個月球都未爆
呢度啲人係咪冇讀phy
打唔中咪求其扔啲野 反作用力飛返黎囉
其實....呢套作品都係搞下笑, ,惡下搞, 玩下野
點解咁多人要認真咁係度挑骨頭???
佢只係好彩
打波羅斯嗰時俾人一腳踢上天
點解個天咁大,又會咁啱跌正落月球?

有人計過
佢係以光速63%飛出去
如果單眼佬踢過少少
佢已經直飛太空唔知邊忽
亦未必返到地球

結論係
波羅斯其實有機會贏
只係埼玉太好彩

(原作幾時肯更新啊⋯⋯)

其實波羅斯個腳都唔算好大力,
起碼琦玉去到月球 個月球都未爆

琦玉計好曬要用幾多力擋佢先啱啱好到月球而又唔爛

痴線佬集中地
let's rock!

痴線佬集中地
let's rock!

okay fine,

作家應該冇讀physics,
波羅斯踢琦玉上月球果下反作用力自己都會直插地球

痴線佬集中地
let's rock!

okay fine,

作家應該冇讀physics,
波羅斯踢琦玉上月球果下反作用力自己都會直插地球

波羅斯唔係地球人,外星生物可能冇呢個問題呢
我認同埼玉唔係無敵

因為King先係無敵,立於不敗之地
諗返轉頭,宇智波斑一早殺鳴人就唔會輸
諗返轉頭,夜神月唔好叫魅上幫手就冇事
諗返轉頭,無論邊個一早殺左黑崎都統治到世界
諗返轉頭,(十年後)黑鬍子一早殺路飛就唔會輸

呢啲類比唔同,唔係馬後炮
我討論運氣問題
係想指出運氣會影響佢呢一戰嘅勝負
同佢有幾勁冇關
然後上面爭住出嚟講Physics⋯⋯

我討論運氣問題
同佢有幾勁冇關

點解唔理我話佢計好咗角度先俾人踢?

我討論運氣問題
同佢有幾勁冇關

因為你要先重睇村田版第47話頭三格

我討論運氣問題
同佢有幾勁冇關

因為你要先重睇村田版第47話頭三格

唔該
頭幾集d地底人都打到埼玉爆江啦
埼玉接近黑洞會點
頭幾集d地底人都打到埼玉爆江啦

因為埼玉嗰時發緊夢
現實中嘅地底人最後係舉白旗走咗佬

需要重睇嗎?
埼玉接近黑洞會點

黑洞吸唔到佢入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞