諗返轉頭,埼玉都唔係真係無敵

166 回覆
13 Like 67 Dislike
亦都未必返到地球
講出黎自己唔會笑既咩

點解要笑?

你唔比係埼玉自己轉向去月球既咩

漫畫你搵依d位黎講仲當發現新大陸 點解唔笑?

同意
最後波羅斯都發現咗其實琦玉仲未認真打

埼玉都係想搵個對手
可惜冇人滿足到佢
打餓狼嗰時佢發現餓狼未盡全力
毆完一輪後見餓狼重未死得
佢不知幾開心
印象中係成套漫中佢唯一真心笑出黎嘅位

希望第時有人可以同佢對打

樓豬會唔會每日跟住做百幾掌上壓,剪個光頭再問[突發]原來日日做掌上壓變唔埼玉

梗係黎明最勁啦!
單身狗有咩咁無敵
其實埼玉無敵 不過月球果下好正確
你話佢不死不老不敗同守唔守到地球兩回事
個post仲廢過問悟空定一拳好打啲
單身狗有咩咁無敵

Genos都有應援團

樓豬會唔會每日跟住做百幾掌上壓,剪個光頭再問[突發]原來日日做掌上壓變唔埼玉

咦睇開明步喎
你知 我知 個單眼佬都知
有冇諗過認真放屁
亦都未必返到地球
講出黎自己唔會笑既咩

點解要笑?

Ok u win
對呢套嘢實在唔需要認真
對你都係

樓主啲語氣十足小學雞扮有獨得見解,一俾人篤爆、唔夠人講就對人講晦氣說話

冇咩篤唔篤爆,你諗多咗

成個沙灘啲沙都唔夠執

其實真係好彩
除非波羅斯瞄準月球射埼玉上去
但都要月球咁啱喺佢地上空而唔喺地球另一邊
當然從漫畫感嚟講
ONE呢個設計係好好睇

Btw樓上太多腦補人,又話打得爆太陽,又話吐啖氣可以飛返地球。對比上嚟,你話我執返咋沙,我好難同意。樓上班腦補人你又點睇?
有冇諗過認真放屁

有冇諗過認真放屁

我有
打水龍都用屎忽撞,佢已經冇嘢做唔出
隻蚊都ko唔到啦
外傳又比貓抓過
有冇諗過認真放屁

我有

認真放屁可能夠佢穿越宇宙

點解要笑?

Ok u win
對呢套嘢實在唔需要認真
對你都係

樓主啲語氣十足小學雞扮有獨得見解,一俾人篤爆、唔夠人講就對人講晦氣說話

冇咩篤唔篤爆,你諗多咗

成個沙灘啲沙都唔夠執

其實真係好彩
當然從漫畫感嚟講
ONE呢個設計係好好睇

Btw樓上太多腦補人,又話打得爆太陽,又話吐啖氣可以飛返地球。對比上嚟,你話我執返咋沙,我好難同意。樓上班腦補人你又點睇?

萬有引力

冇乜廢唔廢,都係討論吓
正如有人會有興趣計埼玉一拳等於幾多公斤TNT威力

FYI,呢篇新嘅
http://pansci.asia/archives/119540
有冇諗過認真放屁

我有

打水龍做唔到準則
水龍成個mk仔咁,冇料扮4條
扮哂型溝女,又以為打得贏豪傑串串貢
隻蚊都ko唔到啦
外傳又比貓抓過

對佢嚟講,蚊女完全體重廢過未合體嗰時
幾有趣

梗係黎明最勁啦!

Ok u win
對呢套嘢實在唔需要認真
對你都係

冇咩篤唔篤爆,你諗多咗

成個沙灘啲沙都唔夠執

其實真係好彩
當然從漫畫感嚟講
ONE呢個設計係好好睇

萬有引力

你指埼玉上到軌道後俾月球引力拉過去?
咁又似乎解釋唔到埼玉點彈自己返去波羅斯隻艦上
(我知佢眼力好好,但好到咁,已經係太空望遠鏡級別

Btw佢力量操縱真係一流
彈落地球嗰一跳控制到個力啱啱好,冇打穿隻艦直插地球然後冚球剷
佢喺月球上面掉起舊石量度重力嗰吓提示咗呢點
F=ma 如果波羅斯夠大力
點解唔可以射穿月球?
月球都射唔穿 唔中月球都遠唔到好多喇
最唔好彩係俾樓主拎黎討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞