(日服/國際服)PSO2NGS 移民國際服

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
啲Skill point 所有職共用
一塔一point, 全部職加1point
卡左係戰力950個任到,見佢建議學8個skill但係又驚搞錯搞到1個都唔敢點
我角色lv 10但係一把3星都無,請問下係係邊到farm,依定仲係山頂到亂刷怪
依家*
你要撳入個職業先睇到技點
全部職技點數目一樣
同埋有啲塔過關有4技點
Gunner sub職轉咩好
マゲナス山下面果座搵唔到既
cloud好似都爆ser入唔到
今日中午玩左陣
3點開始入唔到 連到都話訊號差(lan線)

down緊steam 睇吓部垃圾電腦跑唔跑到
Confirm一次Pc 正常channel嘅人 唔會可以同佢地一齊玩到?

但係Switch好撚lag
PC要去cloud channel先可以同switch玩
PC去正常channel就可以同PS4玩
屌即係switch 單機
正常人點會有正常channel唔入 而入cloud
Ps4 陣間返去試下係router裝vpn,睇下玩唔玩到
我隻router好撚舊都唔知sup唔support vpn
最後唔得唯有冒住生命危險開部舊notebook玩最低質,但好撚熱
俾SEGA撚狗咁撚

NordVPN 好似要另買plan先可以次次連先有同一個ip
本身買咗都每次連都好似唔同Ip
好易俾人ban
12lv -15lv 去邊到升好,打研究所怪都好慢 
ngs未見到重課元素,舊pso2 有

而家除左買衫都唔會返去玩舊果邊
唔係有PC steam咩?
我冇電腦
有冇老屎忽覺得今集開頭既劇情角色等等有啲薄弱 PSO2 開頭啲角色好似有魅力啲, 前輩Zeno Echo, 顛顛地既Lisa.. 今集個城就大 但好似冇咩特色NPC ,啲Operator靚女都係純派下任務
除左衫係更加咸,真係無乜存在感

個主城又係搞笑,d凳仲係坐唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞