(日服/國際服)PSO2NGS 移民國際服

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
想問下,我同fd都想用日文玩,如果去國際服仲有無得揀日文
閘區大廳掛機一樣會有pm
國際都有日文揀
Thanks咁都好啲
冇預警,冇措施引流先係問題

如果話一早公佈會鎖,又有措施轉曬d資產去na服,我信絕大部分玩家都樂意轉正

但佢咁突然,炎上真係唔見怪
必滅幾耐之前 嗰陣我都應該係台伏試玩一陣頂唔順冇玩
我正式玩日服都應該17年左右
不過Sega 係PSO2成日牙擦擦話自己百萬級ID, 日服海外玩家佢地應該唔在乎架啦

btw, 啱啱先發覺NGS個Director應該係濱崎大輝, 即係PSO2 EP5個Director, 亦即係"散れ、非英雄" 嗰期
唔係日本炎上佢唔會理

唔鎖就日本炎上,唔係必滅佢一定鎖到ep3/4先放人
2012岩岩開果時,果陣日本人嘈海外玩家問題,sega咪係合約加野,跟住必滅呼聲(user 必滅)個更新搞到好多人退坑先唔執正
國際玩咩船?
日本炎上佢都唔會理啦
你睇酒井智史同木村裕也兩條友坐正咗幾耐?
對抗戰采佢都傻, 佢每次計分活動D分都唔知是咪灌水灌返嚟
3船
啲強度廚唔係咁諗
尤其是1同4 and 10都鬥咗好耐
雖然其他兩架船唔太緊張
但係1船啲人要keep住最強嘅名號
你嗰日唔上線就2ch見
用VPN被人ban
之後開個新acct用第二條channel都照玩到?

Switch cloud版真係唔吸引
一黎玩開pc正常分流,同唔到佢地玩
二黎好撚lag
第一次課金要耐好多
最遲24個鐘, 真係冇就搵客服
全船一齊打既活動一定有水份
game入面係咪冇得改滑鼠轉視覺個速度?
都係嗰句, 條款寫明, 佢大條道理, 海外玩家冇資格去炎上
只不過, 你一路唔鎖IP好幾年, NGS定位都係大型更新, 唔係新game
而Sega一路都知日服有海外玩家, 並且默許呢件事
突然鎖IP, 連舊PSO2都入唔到, 個做法比較仆街
開唔到個官網

BTW SWITCH 係咪可以玩返
係咪要一開波比4舊水先有得玩?
7船好似幾開心
可惜係日服
國際服係咪確定唔出PS版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞