(日服/國際服)PSO2NGS 移民國際服

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
新手想問下ranger定gunner好用d /dps高d? 好耐之前玩過一陣已經唔記得哂了
真心唔明點解PS4/5要強制日服
全世界得日本仔玩PS咩
佢唔鎖 CLOUDPLAY 我覺得有機會會解既,
至少有觀望既空間
應該話國際無PS/SWITCH 版
可能只係鎖漏左
日服2船都見到幾多鬼佬玩緊,我諗大家都係用緊VPN
啲房其實一啲都唔滿,full block得4-5個
SEGA應該頭幾個星期暫時封IP姐我諗...
日服太多動作飾品放唔低

儲左咁多年動作10幾頁,要我轉na版不如棄坑去玩養老14好過

當年對抗戰見拔船d人都冇乜點打

都係掛機大廳動作多
條款係咁寫, 但其實一路好幾年都多海外玩家, 玩家知, 官方都知
佢data transfer都唔諗著安排, 直接就鎖晒ip
連本身舊PSO2冇鎖, 而家都鎖埋
海外玩家咁多年儲落都唔少野, 有啲版權野仲要唔會復刻
PS 又冇得玩國際服

Sega攞著條款大條道理, 但係有權用到盡做法真係比較仆街
其實係 如果佢要封就一定咩都封晒你
2船班老外都課左唔少

佢地都用vpn玩真係唔出奇

希望sega都係暫時封,始終用vpn係有風險
VPN 係入個下要定要長開?
電腦廢 唯有用switch
對抗戰要睇你架船
不過 2 - 10 船風氣都好好多
除咗7船
見拔船 /鬼船 不是只空有名字
Gunner我記得係
長開
好想去7船餐廳見識下
pso 2 新update

x 增加新玩家
o 趕走新舊玩家
舊pso玩左差唔多3000個鐘 唔好迫我轉會啦
9先係鬼船
1船玩家:
新玩家
去7船餐廳掛機會無啦啦有人pm你多謝款待
當時(必滅後)如果鎖埋就連msgo人數一半都無

如果佢係咁玩火玩到必滅咁,最多咪鎖半年跟住解鎖
話唔定NGS真係好好玩, 國際服吸引好多新血呢, 有好多課長呢

但係舊玩家問題真係
你NGS整隻全新game, 要我係國際服由頭開始都冇所謂
PSO2同NGS夾硬bind埋, 想玩番舊PSO2一定要經NGS
PSO2本身又同PSO2es同Idola 連埋一齊, 仲要PSO2臨尾賣啲NGS用嘅衫, 動作同飾品 一下鎖區乜都冇lu
隻眼開隻眼閉咁多年, 好心就繼續
console玩家仲慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞