(日服/國際服)PSO2NGS 移民國際服

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
pso2 嚟計唔抽衫其實無乜野
有冇全地圖MAP, 想搵啲塔出黎儲skill point..
係有啲濛 cut scene都還好 肉眼睇
多人同場嗰陣會變AV 不過就60fps

Zelda Link個盾拎到過嚟NGS
我個時用SWITCH開都係為左拎ZELDA套野
hunter 配咩sub class好,定係hunter多數都sub class
HU上集的確係副職, 主HU通常副FI
主要睇 技能樹 而家好多技能係主職限定
真係sub既作用比較低 自由D都得
例如HU/GU
玩落去可以將把大劍同把槍 合體
https://pso2.jp/players/news/27974/
Ship04におけるキャラクター作成制限について

4船爆到唔畀人開新角
可能要鎖成個月
CBT都無鎖IP
應該等人潮過咗就解架喇
始終SEGAY都係要服務日本人優先
Ship 4轉唔轉到去 ship 3
課金就得
咁就算佢只係暫時鎖,照計解都唔係幾日內既事。
聽聞以前都鎖過10~30日
國際算啦
每次改版都鎖你30日都玩死
香港玩國際ser 咩ping數到?
未開波諗緊玩邊一邊
終於搵到一幅 
手殘到成日跳唔撚到個飄浮台 然後跌左唔知去邊
マルチウェポン有咩用
主線任要合一把 但係好撚貴又食石
我求其搵2把垃圾合完當交任
我寧願換武器都好過2合1
要玩果啲塔先有Skill point 呀,升Lv 反而冇
想問下依家建唔建議升武器,啱啱開始玩唔識野9升把1星武搞到無哂個個合成要用嘅素材

另外係咪無辦法set cam嘅角度,揾哂option都唔見有,係打大怪個cam係zoom遠啲好打啲

加問skill point係咪唔好搞住,見唔到有攻略望有寫建議點法

最後問主fighter玩double dagger 嘅話副hunter好定gunner 好,

唔該哂
其實d塔咁少 咪好少sp升技???
我原本都係諗住儲啲Skill point 慢慢睇下邊招勁,但依家又有戰鬥力限制(唔升skill 打唔到故事quest / Emergency Quest...) 逼住升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞