(日服/國際服)PSO2NGS 移民國際服

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
日本人個腦有時真係傻傻地
應該唔會有, 佢癡埋M$度出, 最多咪有xbox
冇理由xbox同ps有得連同一server
我見到ps係日ser 已經冇mood玩
好老實, 用VPN 就BAN ACCOUNT 其實已經好撚痴
好多mmo都已經打通兩邊server
咩年代仲要vpn,仲以為十年前
錢都唔識賺
利申 日台都玩過
sega連switch同PS都唔打通, xbox同ps應該唔洗諗
可能sega覺得開咗個國際服, 就cater咗海外玩家
之前偷玩日服嘅外國人就閣下自理, 條款係度
下, SWITCH 又分開連?
假設我係switch/ps4版本,係咪唔可以同埋pc嘅朋友一齊玩?
sor我要修正番, 係可以入同一server, 但係分流唔同

switch 係cloud 分流
ps 係console 分流
pc 係正常分流, 可以入cloud 或者console 分流
但係cloud同console 分流唔通

即係你玩ps, 你個fd玩switch, 你地可以入同一個server, 但係你地永遠都唔會見到面
國際服都係sega自己整番, 唔係代理
你見steam sega好努力進軍外國市場, 係咁張啲game轉英文出pc 版
佢多謝係多謝你借個角色比佢打飛機
好一段時間之前, 係1船見過有人cosplay/ role-play SAO 桐人
無啦啦會走埋黎自我介紹, 然後加你入隊問你一唔一齊解任
switch個ser係單獨? 定係日ser ?
如果可以係ps4 玩返個save咁我開switxh玩陣
日ser
日server cloud channel
以前成日入去掛通頂
真心好撚正 要癲既又有令既又有
晚晚入去睇都唔怕悶
新手諗住入坑,有冇咩野需要留意
我玩個排勁多金色肌肉男
7船roleplay/cosplay真係周街都見到

琴日玩左陣已經係城入面見到隻 master gundam,重會做動作起哂勢咁
而家係唔係轉晒去國際3船
多人到夜晚都會爆分流

明明全部都係掛機

唔知而家ngs又會係邊到掛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞