[光復香港 時代革命] [廣東歌] 香港流行音樂討論 (34)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
估唔到
真係自從呢個project之後陳生就一直flop落去 完全唔知咩事
一線歌手正路真係冇可能一日得10K view咁少
呢個project之前。。。
Anyone but jason都唔係多人留意呀
諗諗下都霉返好幾年
Anyone but jason起碼都有七折,本能寺呢啲都叫多人聽有啲noise
冇依家咁嚴重呀
初初呢個project就比人屌抄Juno冇咗自己都算,刮風沙都叫有人聽下
但之後幾首直情接近冇人理冇乜人聽
去到呢首大家係已經去到唔耐煩嘅地步,周圍都屌首歌屌Sony
而佢自己本人亦都愈來愈flop,12個鐘得4千人睇,依家先11K
睇到都呆晒
陳伯老婆洗唔洗出千字文story啊
話晒老公都係公眾人物 唔知以為mk妹同老公嘈交
仲要講返結婚冇禮金嗰啲 咁你當初又應承
宜家拎返出嚟講好小家

不過我都認同唔知點解陳伯愈嚟愈霉
其實係咪佢音樂taste出咗事
利申 陳伯忠粉
其實我覺得陳伯新project幾首歌都唔錯哪個明日少少post-rock編曲香港少有
但會聽非主流嘅唔會留意佢
會聽佢嘅唔會想聽非主流
真係樂迷又係佢fans嘅 可能已經喺哂呢個post
睇完兩段都唔係佢嬲乜 有冇人可以解讀下
好似痴線女人
但好似難啲過集合吧嘅ap 不過私心係留下來的人 呢首成日聽到眼濕濕
Mc 反對無效 youtube 100萬view
好快有特別片睇
佢d歌近幾首太flat,沒有令人有深刻印象
MV 除非好精彩好話題性唔係實少view 架喎
KB 有晒畫面多人睇好正常啦
唔同意
好多lyric video 冇任何晝面都多view過佢
好波
當呢度deep web
乜撚都cap上嚟吖嗱
依家tvb狗又有post開了
做咩事
其實個story 當事人好快就del 咗
即係唔係有心想全世界知
成個screen cap post 喺度我已經覺得唔係咁好
依家仲要特登開個post 講
陳太Leanne IG 發火 千字文公開數臭陳柏宇
https://lih.kg/2572584

陳柏宇老婆ig發火加新歌無迴響 發生咩事
https://lih.kg/2572677

偷圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞