[光復香港 時代革命] [廣東歌] 香港流行音樂討論 (34)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
陳柏宇係sell「隱世」
華納出哂名會買views......
mc 首歌反應好好wo
洪嘉豪無買view?近一年d歌views.低,已經有上勁歌金曲,連師奶fans都無
Jason早期作曲航拍,魷魚天空中盤旋幾好
但歌唔紅之後好少再作
https://youtu.be/MGIvdssgHY8

hin仔尋日ig開live 好多歌聽,依排日日開live要追住先
最後播左mc首反對無效 話佢唱得好
係囉
今日嘅歌

留下來的人

https://youtu.be/-a02RxrYF24
54分果度有提聲夢條女
Chantel
佢讚jay fung Alfred去曲線笑tvb音響差嗰度好好笑,仲要一路講一路忍笑
Mirror boss mv 好好睇啊嗚嗚
首歌好洗腦
作曲係幫kpop 團作開歌
新歌出咗一日得7k views
入面啲comment唔係屌詞就屌sony
好大怨氣
因為tvb比佢地既training太勁喇笑死仲要偷笑
原來係青山走犯

個個都話陳詠謙填得差,其實有幾多人睇到個名就盲反呢
好記得有人話唔明「你快樂過生活 我拼命去生存」
屌,講起就嬲

自從Escape之後,隻隻都奇形怪狀,唔知點擺
依家係2M views
278 comments
佢隔離班打手惡到呢
佢整得最好嗰啲碟永遠銷量差
國語 十二樓
廣東話 一朵金花

昔日香港個page po返Ivana句嘢岀嚟
個人私心唔係好想Ivana冇啦啦involve返喺呢啲dispute入面,佢已經好慘
可能真心fans
留下來的人有冇機會push埋做5台冠
希望903重新上榜係push呢首做10大
莫文蔚(Karen)昨晚在紅館舉行首場《絕色莫文蔚世界巡迴演唱會香港站》。今次紅館騷是Karen的最後一次大型演唱會,惟入座率受疫情及限聚令影響而只得5成。Karen以正能量面對台下吉位︰「雖然有些吉位 ,但都會盡量去做。第1日做藝人開始,我便對自己說,無論有10000還是只得1位觀眾,都一定用盡全力做好,所以就算今晚只坐5成,我會用雙倍、3倍、5倍的努力,你們就將10倍尖叫聲送給我!」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞