大學生唔識用唧車 有片睇

620 回覆
50 Like 933 Dislike
太抬舉了 邊有咁勁做邊行都明日之星 起碼醫生律師呢兩行唔係囉 其他都OK㗎 我無你諗得咁勁 你真係要出多啲街 你係咪成日哩係屋企 只係對住老豆就以為老豆係萬能個類人
我睇緊乜撚
諗下你瞓係到成隻狗咁手腳並用咁爬下爬下用盡啲空氣動力學破風都覺得犀利如果Peter Sagan 嘅落斜絕招叫superman post 你嗰個應該係dog post仲要避開埋啲規則唔去賽狗嘥晒
笑鳩緊你咋,咁都有得認屎認屁
其實佢係論儘d姐....?
呢d重型野,有時候你唔就力,係會推到on99咁架啦

同埋個個一返工d工具就識用咩屌,你話佢如果做左幾個月都係咁就話姐
D唧車幾好玩
以前讀緊書返過一份印刷公司嘅暑期工
係觀塘工業中心,成日唔撚夠人要我落埋場運d印刷品去第2到加工。個時成日同其他廠嘅人係走廊用架嘅車當滑板單車玩
大學生識唧車黎做咩識管理你班垃圾咕喱咪得你班垃圾啲糧都係我地大學生計
聞君一席話勝讀十年書,希望你贈多我兩句,等我行少啲歪路
你睇緊一個入世未深嘅人對一個普通人分享工作經驗而產生仰慕嘅故事
叻啦叻啦
屌笑到我仆街
但係睇個背影條友起碼35歲啦柒下柒下咁
贈幾多句都曬氣 你都唔明白 我都話我好普通㗎咋 無你諗得咁勁 你咁崇拜我都無用
醫生律師你摸摸下就識啦
你真係叻 世事比你睇穿曬
係嘅係嘅,平凡中的不平凡,就係講緊你呢種人才,希望你以後出多啲post,分享多啲經驗,提升連登整體智力水平,香港未來靠你了
渣架 我喺呀媽個肚入面已經識行
未睇片想屌樓主
睇完片我覺得真係智力問題
你太刷鞋啦掛 我無好處比到你㗎啵 不如你去誇誇群到做打手
我見而家D大學生連撥輪電話都唔識用
條友浸老屎忽除走哂出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞