大學生唔識用唧車 有片睇

620 回覆
50 Like 933 Dislike
嗚嗚嗚好嬲好嬲
樓主揸唧車快過GTR
人地又唔係唔聽你講 你就企係人後面拍片
一睇就知你條賤種平時係鍾意篤灰個類
原來你就係果個大學生
原來你就係倉務員 加油 祝你成世做倉
你真係好撚柒
啲人好奇怪 從我句嘢就斷定我 「笑鳩大學生」「中四畢業」 「現職倉務」 「家境清貧中四出黎搵食」所以中文閱讀理解叫死亡卷一真係無錯 連登已經清楚示範

答案

我句嘢嘅意思係
1.我只係話唧車唔係難用嘅工具
2.分享form4 pt 嘅個人經驗
3.無需要技巧 姐係暗示片中人唔係唔識用唧車 係佢根本on99 個轆歪曬都照向前推

背景補充:大學生 唔係翻倉 form 4翻倉純粹當體驗
講兩句就要教? 講波佬屌下球員都唔會走去教啦 擺上黎係比人笑㗎啦 btw 我同意你認為樓主標籤大學生係無謂 一個人蠢嘅 就算咩身分 都抵比人笑 大學生只係一個身分 無話一定聰明絕頂 學習能力極高
未返過要體力勞動嘅工 失敬哂啦師兄
負評者不服來辯
唧唧冰讀jit定即?
過多幾年都比人淘汰,有乜咁自豪?
醒起幾年前初畢業無工做走咗去葵涌聖安娜倉做倉,第一日中午就俾個廢中貨車司機鬧唔識推四米高無轆麵包架,話我讀咗咁多年書都唔識做拆櫃,話乜唔識做就死返去讀書,話所謂大專生連呢啲嘢都唔識做,宜家啲大學生淨係識搞搞震搞亂社會賴政府.

之後我直接搵位蛇到六點,臨收工前同人事部講辭職,垃圾工狗也不屌
大學生識的話樓主仲有乜野價值
分貨2啲仆街執埋去入車 仲要鬼死咁大件
條友明明頭三秒仲識轉前轆
一句就知讀唔成書 又冇家底
拎撚完優越感未
首先,大學生係唔洗日日係街日曬雨淋咁睇人落貨
on9,你返工同食飯都會係街啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞