大學生唔識用唧車 有片睇

620 回覆
50 Like 933 Dislike
屌 唔識咪學囉 成世人流流長大撚把野唔識要學啦
講到好似人類一岀世就乜柒都識唔洗人教咁
個標題等於大學生唔識用fax機一樣
係啲無技能嘅老屎忽搵啲手板眼見嘢嚟踩後生用
明明呢啲嘢5秒就學識
樓豬可以開定新post
下次不如開「大學生唔識耕田」、「大學生唔識搭棚」
咩都識咁洗乜分工種呀
律師又唔識醫人 獸醫又唔識醫人
睇得出係第一日開工

但係條𡃁仔好臭串咩?
班老屎忽咁都唔出手仲拍片
條𡃁仔又唔問人
呢啲車大學生唔識用好出奇咩, 大學生係用腦嘅, 唔係用勞力嘅. 如果大學生都用得好過班咕哩佬, 咁班咕哩佬真係去填海都嫌阻地方喇
好想睇吓笑人個啲第一次用,會用成點?
唔好話專業知識, 我擺低部mac叫咕哩佬連去vpn 再開個virtual pc 出來開個word gen 份pdf 再upload 去moodle, 我企定定響後面恥笑定先喇
★返工=危險 火炭罕見意外 男子連唧車彈起「撞𨋢」
https://lih.kg/471138

死撚咗去邊呀出返嚟啦賤等人,好多人等緊你
你係咪返工返到精神分裂
樓主一出世就識用,注定食呢行飯
同我諗既有D唔同
以為係唔識升高佢
如果佢有車牌睇黎應該會撞死唔少人

不過唔知佢係唔係緊張過頭定點
新仔頭幾次畀人屌兩屌真係驚到屎都會瀨出黎
但如果係做左2-3日都係咁都係叫佢走啦
器械操作白痴 = 白痴
智人都係因為識用工具先有今日
總之返工人地問野你識就答識
唔識就要答唔識啦
職場好多新入職不論咩工都好講唔識起碼人地會講多幾次
你死頂答左OK或者自己試人地真係會食花生睇你點舞龍就死啦
話就話份份工都差唔多
但每間公司都有唔同玩法
問多幾句畀人屌幾下好過之後畀人屌足全程
呢個唔係唔識用唧車
係智商有問題理解唔到個轆要向邊面
最大問題係仲俾人拍片擺上網, 果到返工班人應該好憎呢條友
揣測性盤問同揣測嘅論點可以拗贏 咁洗撚讀law 港女都可以做律師啦 全部point都係「我從你語境推論」你真係天才法律專家
有咩問題?
你唔叫wiki落貨場用o即車畀你睇下?
叫個倉佬用英文覆個客封email都on99企係度啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞