大學生唔識用唧車 有片睇

620 回覆
50 Like 933 Dislike
返過工都未必係做倉啦唔識用都好合理姐

當然唔識唔好扮識 同埋虛心啲請教下前輩都係應該嘅
句句都係咩「勞動業未來靠你」 比啲新意啦 係咪毒撚到平時少同人接觸 啲思想一擔擔 又無point 又無力 我話我form4翻倉務 你又知我pt 定 ft? 你睇下你自己幾廢 拎大學生個朵出黎噠我 我夠係大學生囉 有咩咁巴閉姐 返office嘆冷氣又好巴閉? 唔洗拎出黎講啦呢啲咁雞嘅嘢 咁自卑 撇甩你浸毒味先同我講嘢啦
睇得出好多留言無真係睇條片
明顯唔只唔識用唧車, 條片係無任何有關唧車既功能, 條友打橫個轆之後向前推
呢條友去學車牌一係自己死一係撞死人, 好危險
用多幾次就識啦
擺上嚟覺得自己高級啲?
高級唧車技術員?
16翻倉 就等於中四畢業 你係咁多個覆我嘅人入面智商最低個個 sorry 事實好殘酷 不過我真係咁樣覺得
典解呢個PO好似之前開過
記得樓豬做咕喱做出優越感開PO比人笑到面都黃
應該車牌都未考
咁你比D心機做啦,我上返去寫字樓嘆冷氣先
你真係廢到核爆 居然學藍絲抽稱人地標點符號運用 網路文化係咁㗎啦 你唔屌上面啲人
又拗贏一件 拗到無嘢可拗就拗其他嘢(我講完呢句 肯定同我拗翻主題)
咁又要比人笑
ys 佢完全係用死力 其實佢拉翻後 重新度位入過就搞掂 本身就唔係難用 係佢on9 唔知啲人撐乜撚
大學生?
樓主俾人影咪認咗佢,又唔想俾人笑又想笑人
好過你藍絲仆街兼無腦
「勞動業未來人才」「上翻去嘆冷氣」 「我地啲大學生」「窮撚form4畢業做倉務」 「倉務明日之星」 「優越感」「 叻」 師承口交部啵 學以致用添啵大家
你勁d
成班做倉嘅傻鳩聽樓豬講佢係大學生就覺得一撚定係大學生

冇讀書咪就係會冇咁啲自主思考能力囉 人地話一就一話二就一定係二

再者 讀完書唔一定係叻係勁 但係唔讀書嘅弱智比率一定更高 而有讀書嘅知識量一定比冇讀嘅多

認真 講兩句野就知你肚有幾多墨水 知識量唔一定同有冇讀書完全掛鈎 但係字都唔識多隻又自大嘅人就注定成世都畀人睇唔起
有冇人整Gif出嚟
邊間大學有閪比你屌 咁係咪就唔識屌 同一道理
岩岩出來做野時,有個中五畢業既office boy呀叔笑我唔識加影印機D紙
佢話大學生高分低能,乜都唔識

然後起老板面前以勝利者姿態,勤快咁換影印紙

世上總有d基層草根人士以識得低級技能而沾沾自喜

例:
你睇我切菜幾快!

我尋晚OT四個鐘,今日六點起身一樣鬼打咁精神呀

我教精你啦,抹玻璃,一塊乾布,一塊濕布,抹完完全無塵嫁

世上就係要有d咁既人先運作到。
喂 人地form4就出嚟摸兩摸就做唧車師㗎尊重okay?
未學過唔識用又點
班倉佬咁多年免費教育 最後英文字都唔識多隻
文盲串人唔識用唧車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞