大學生唔識用唧車 有片睇

620 回覆
50 Like 933 Dislike
你有咩成就咁巴閉呀?
戶口有三百蚊?
邊個講啊?藍絲黑警?
喂大佬你自己講架咁如果無咁既scenario 咁你又講出黎 咁你係想點
一個post引曬啲做低下階層工嘅賤種出黎
識唔識用,同大學生其實有咩關係
兒子
冇人話
但我好肯定你係低下階層
原來你天生適合做呢啲工作,為你感到開心。不如你再試下通屎渠?摸吓摸吓就識
屌點解要同啲倉佬鬥嘴
正如你冇見過街上有西裝佬同背心倉佬辯論
哩啲下人咪比佢係網上威飽佢
到現實咪又係要死死氣搬搬抬抬
見你咁既思維同辯材都講得出哩句說話 我睇到都覺得相當尷尬我覺得我都真係要讀多d書先同你講到野
都唔知你真係咁認真以為佢讚你
定你真係覺得你識一啲因為你返過做過而識 大學生未做過唔識既野所以叻啲
留名食花生
長工就係工 part time就唔係工?
part time就唔會比人恰 長工就一定會?
你啲邏輯真係無敵
係啦 你揸唧車叻曬 全世界至叻係你 發明唧車嗰個都冇你咁叻
咩叫無咁嘅scenario
事實就係大把大學生人工高過做倉,而且一路做上去嘅差距只會愈來愈大

咁點解大學生要識用唧車?
有得破壞下佢哋自尊心,睇吓佢哋十足十個中學雞咁樣死撐,反抗話,我識做低下賤等工好開心好勁ar!都幾療癒
咁社會上的確有人以此make living 希望你可以作為學者/學生 都多d觀察下社會
返你嘅勞動體力工作啦
擔擔抬抬,低賤到
返工偷懶因住俾人炒訓街呀
睇死你呢啲低下階層 返少一個月工都唔夠錢支撐你生存㗎啦 學人講成就 你咁有料咪post你戶口有幾多餘額俾我地見識下囉
700kg唔係重貨組做?
字都唔識睇,你真係要讀多啲書
當唧車係生活技能嘅人真係溝通唔倒
窮撚學人講成就
你份工做到成隻狗咁就知你冇成就啦,而家啲窮撚哪來的自信
唧車第一次唔識用有乜所謂
幾分鐘就上手嘅嘢 識得用就攞嚟打飛機?
細個成日係老豆間廠當滑板玩
唉 你啱 佢地啲心態就係睇唔過眼佢地要做辛苦工 點解而家嗰啲唔洗咁辛苦 但係明明兩邊對社會都有貢獻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞