[Summer Time!]LA Lakers | Mamba Forever 討論區 (284)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
下場追返3:3,你班潔癖湖迷準備掌嘴啦
希望ad出得返
4:2 你咪又係笑 爆閘汪
世界和平球三分還左十年風水
呢度有班太監贏就吾皇,輸就隊友,都唔諗下冇湖人抽咁多年YC會換到AD黎同佢一隊
其實有懷疑講係咪Vogel 防守戰術太chur有影響
佢係Indiana 都係轉型小球失敗先比人炒
冇奶共狗黎
湖人應該有女人、啞狗、大波、心仔、ig
人哋都收縮防守放射三分,我哋又真係可以唔撚入可唔可以威返次呀
太監係咁
Old news is so 唔識串
好彩今年決定唔迷湖
Let go hawks
可以防守同三分都唔使二揀一嘅
叫ray Allen 同klay

下下要防人主炮仲要有穩定能力入炸彈pass三分 那是別的價錢了
廢巴頭先係咪大戰
Klay 真心屈
現代籃球任何一個正常既coach既任何戰術塞Klay 入去, 隊波攻守兩端升至少一級
KCP 只係playoff (so far) 差姐, 仲要剩係射波差防守依然好好
Regular 其實射緊41% 3-pt
Agger
古狗係為啖氣屌既我認
起碼佢依家防人F/G都冇話一揚就起 位又企得穩又肯衝下板
阿叔超額完成冇得投訴
KCP WM我覺得扮死多 一個OG一個冠軍主力

係好幫手但一定唔係主心骨囉
羸緊10分到輸番10分呢度
一節俾人打1X-0 run 仲要scoring drought已經唔係第一次

主力傳炸彈加防守指揮交通呢D當偶然啦
https://youtu.be/rN17J-KMWnY

Game 6 占士要打到呢個狀態,如果唔得就收工啦
醒下啦!都唔夠打
守呢隊湖真係好撚易
熱火占幾多年前,今年都37,望就望其他人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞