[Summer Time!]LA Lakers | Mamba Forever 討論區 (284)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
湖上年抖得少 其實好傷
Dennis Schröder is the first Lakers player to record ZERO points in a playoff game with 9+ FGA since the franchise moved to LA in 1960.
呢度班渣巴張伯倫logo fans應該好失望
見到書人咁上分法
好想要個 後場得分手
你有兩個年度第六人架
一齊出可以打爆對面second team
玩野咋嘛
牙羅
其他嘢唔講 交易/FA簽約嗰邊有d位錯咗
RR9要錢 一定留唔到 上年好似講緊要9M/Y?
湖今年嗰堆操作由salary睇真係計得好盡好完美
同埋湖撞hardcap 唔關你老闆想唔想比稅事
D low同MK
一時間唔知邊個差啲
Both trash
用結果論睇姐。
我真心覺得上年 轉會操作好好,唯一差既都只係提早同隻猩猩續約。
Preseason 前明明成個湖post 都係打哂丁

D Lo 衰極都有pick n roll 拎分
同靈氣傳波
下場AD頂硬上 熱血出局?
下場AD頂硬上 熱血出局?
牙羅有組織有3分,帶住網隊班垃圾都入到playoff
Game6 贏輸都冇所謂
但千奇唔好出ad plz
RMBJ下場盡力打就算啦
千祈唔好傷
想睇佢打多兩年
占斷腳退休咪可以即刻簽過人
可以喺湖人留低紀錄光宗耀祖啦
雙年只係會令到tax apron 變hard cap
湖本身就無乜操作空間
就算唔用雙年 因為除咗kcp外都無鳥權 其他人最多只可以用early bird簽翻 金額就係max(175% of last season salary, nba average salary) 所以上年點都唔會比到9M/Y Rr9 一係就底薪戰士 根本無得揀
Rmbj下場拎唔拎到30+都成問題,仲要其他人比力,尤其啲空位可唔可以唔好再炒
盡力甩波企係原地唔守波?
37歲啦 好好睇睇打到退休咪算
再加幾球to
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞