[Summer Time!]LA Lakers | Mamba Forever 討論區 (284)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
你都痴撚線既 佢收錢打波嫁
我有得叫 一撚定叫Vogel要條撚樣打足48分鐘 唔斷腳唔比休息
上年有冠就算啦
今年冇運,傷既傷,猴又急得濟走左
係湖區古鼓柒一個play都比人屌到開花啦
屌柒死占狗無咩問題
同一標準
其實rmbj真係個問題
老唔係問題 但唔該改打法 同唔好圍住佢組隊
佢自帶體系 但根本佢已經跌哂watt引防守能力每況愈下
隊波打得唔順 最大責任係佢同vogel
你又啱姐
唔想見到死占狗比人屌咪quit囉
佢打咁多年關湖人撚事
你路過老人院有無見人地生活咁多年去探訪
尊重拉=.=
老唔係問題 態度唔得先係問題
打埋下場終於可以…
提早暑假,投奔初夏~
睇直播好似唔撚想贏咁
Dg是無辜的
太監又伸個頭出黎
唔講以為佢為我湖拎咗5個champ
呢度有班人贏就隊友,輸就吾皇,都唔諗下冇佢會引到AD黎
既然冇人出手,想贏應該俾古無限出手

成隊最有拼勁既係古。
其實有邊隊波唔係圍住個當家球星組隊
而家係你d角色球員打到成pat屎咁 又無單幹能力 做波比你班打壞又唔撚入 點贏姐 你睇會員射到起曬q咪又係輸 根本打playoff一定係要成隊發揮得好先行得遠 從來都無1 man show
屌拿聲,18占帶垃圾入final 又唔見有人話其他球員打得好喎。
綠葉襯托鮮花
打得唔好就係牛糞
咪係 真心1 man show入final我覺得真係得lbj做到
有咩隊友係可以廢過07年騎打刺 ai果隊76都有all star同最佳def la
都唔知屎綠係合約戰士先嚟料定真係湖個風水唔啱玩三分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞