[Summer Time!]LA Lakers | Mamba Forever 討論區 (284)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
vogel個防守係好旨意有個底頂第二浸
三個面先可以放心去夾持球人同補weak side

家陣你對面個個guard都俾MK放題到KOBE咁
玻璃人又就住打 佢一用力又唔知邊度出事

細嫂仲企得出過班Fg
鼓係搶到 但佢攻真係冇希望
全隊都唔知番去搶second chance定防反擊

vogel 又太想試個雙主力缺席嘅陣(從未有過)
上年班奇兵一重飛就淆底
攻到嘅唔夠高
夠高嘅去哂射
猩又頹廢

古狗係鳩姐 防守上左去又俾人屌冇攻
上年嗰套 大家都唔好入波戰術
已經冇架啦

東方神秘力量幫到盡
其實打雙guard carry既隊應該第一節就用禿卜wm守唔好比佢地起q
次次對面d guard對住mk都起q 想當年對面payme比人屌唔夠料打nba今日打到成個all star咁
Mk 真心無用
佢無組織 得一招
係人都識封佢
佢仲要成功率又唔高
又無乜外線

Lbj 要外線
Mk 搞到d防守球員都入埋去塞
仲邊有位

打常規仲呃到下人
一入po 真係好廢
屌你老母係要搵位俾人入到 輸波俾人笑下都算啦 場波未完自己提早行入更衣室
First Time?
其實應該直接屌9班人唔想打就返屋企
所以佢咪返屋企囉
今日湖人輸左 lbj隊波無輸
打多場就返屋企了
佢打多半場就返了
贏就曼巴精神
輸就提早走人
comeback 了
牙沾咁都孤軍?
見上面殺到咁勁
今晚要番去睇重播了
燈到波又傷番
唔好曬時間
沾隊波得 ad 同佢兩個人
Snoop Dogg:
"Never thought I'd say it but we sorry and the Clippers are better than us. Frank Vogel can't coach and why the fuck Montrezl Harrell ain't getting no run? Fuck this is heart-breaking. Anthony Davis is hurt more than Mary J. Blige. Records. We soft."
今日真係孤佢一個人得分多過其他4個正選加埋
mk+kcp =0分
鼓+大摩11分
今日有其他人有好表現咩
古斯馬算係咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞