Pokemon玩具討論 #6

1001 回覆
6 Like 9 Dislike
已經俾咗好耐時間你悔改

點知你唔悔改不特止仲做埋過街小哥達

白痴嘅先會繼續同你同流合污

你自己好好反省下(如果你仲識反省嘅話)
來忘掉錯對
併問題,到時係Topic寫明正版討論區
麻煩晒

執一執字眼:
- - - - - - - - - - Start - - - - - - - - - -

注意
此Post僅討論官方官方正式授權之玩具/產品
請勿於此Post討論任何盜版所謂GK之玩具/產品
如欲討論該類玩具/產品請自行開新Post/尋找並前往其相關Post討論
否則將會被視為不受歡迎會員
一切後果請自行承擔
多謝合作

- - - - - - - - - - End - - - - - - - - - -
來懷念過去
我相信我係你高登、連登唯一會當你真朋友
你唔撐我反而撐果啲表面FD但背後笑你既人
我只能講你近呢一兩個Post嘅作為趕走埋僅餘嘅Friend

以前你炒Pokemon玩具仲要喺Post度講出嚟
之後死口唔認俾正傳Post所有人圍插
當時就算我幫唔到你都冇去插埋一份

但係你喺呢度狂Post包括GK在內嘅支那老翻仲要葉問上身
污染晒成個Post
俾咗好耐時間你就算唔悔改都起碼收歛下
點知你當我耳邊風不特止仲要變本加厲
除咗精神分裂嘅支那仔之外都唔知仲會有邊個會再忍得到你
只關心隻固拉幾時到
王者級figure

立體圖鑑都只係1/50
點解係皇者級?
應該同1/40既利基亞差唔多size?
買左啲靚figure同大家分享下都唔得
我見好多外國L/ 台灣都會買SXG
但唔知點解一POST上黎呢邊就咁反感
利基係翼大 重量都爭4倍
到時有再貼對比圖上黎
都話講咗唔知幾多次出面有GK Post而呢度唔歡迎包括GK在內嘅支那老翻
你駛唔駛去驗腦?
定係驗唔到因為404 not found?
呢個唔係重點~你咁樣根本唔係支持版權
你地只係間歇性選擇你地鍾意睇到既事物
如果係咁講版權既話不如正名埋「寶可夢」?
咁支持官方版權點解又唔用返佢d譯名?
點解又要用自己聽開既名呢?係咪又係另類侵權?
真心 啲大6出既SW 就算出得幾好 出正我最想要
但硬係同正版有違和感 最終都買唔落手
退一萬步
純粹唔鍾意你d gk定反對侵權都好
見到你係咁貼已經好反感
唔洗係到混淆視線討論何謂侵權
你日日貼d要洗眼既圖同人講你好鍾意唔滿意就block你
咁就唔好怪人唔「欣賞」你d分享

Btw 某d政治名人日日貼廢文咁多人都無block佢
點解?因為睇佢比人鬧比人笑呢樣野本身好好笑囉
貼野又反感d咩?
我見大家齋睇唔推post都好反感
而加有d罵戰推下post未幾好
唔鍾意都要寫篇論文解釋?
負皮說明一切

駁唔到都唔洗特登搵野講
有少少格硬黎
唔鍾意未唔鍾意 無咩所謂
但你地又唔會po d正版野洗到走我d野
換言之,如果我唔PO野,根本就無人PO

如果呢個PO多人討論正版
我一早唔會PO呢D GK啦
根本呢度本身已經人流少
人流少但又要限制人發言
難以理解
其實你BLOCK唔BLOCK我 我控制唔到
但如果大家都唔想睇果D無版權既Product
我都可以唔貼既

只係呢度已經少人,我都走埋就無曬人
啲論點有啲奇怪,得閒睇下報告老師巴打曬櫃算
post1樓主
原來算係名銜同資格黎
之前見到成日有人po淘寶嘢就冇再入黎
咁啱有人話有花生就入黎睇吓
無人po嘢咪由佢沉
貼啲侵權嘢出黎都冇人入架啦
可能仲趕客添
最榮幸係你仲記得我
好耐無見
毒海
大家都是毒撚不用分得那麼細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞