Pokemon玩具討論 #6

1001 回覆
6 Like 9 Dislike
今個月應該會派Pkm center隻瑪莉同壽屋小優
同figma女主
終於齊左小剛隊
但仲未得閒拆
大家踴躍d share下自己d珍藏
等到個post唔好咁悶
如果只留下負評對討論沒有幫助
拋磚引玉
結果做咗狂食負皮卷嘅過街小哥達
隻喵同地鼠手工都幾差下...
廢事俾人負皮就唔問你邊間做
我好CARE
放過我啦好嘛?
貓老大係官方野
地鼠就係某巴打3D Print+上色的
原來係咁

最近carousell 好似多左人放城都set

跟住仲要有香港譯名唔用走去用台/支/任譯名,迫我去跟隊屌埋一份
貓老大有咩問題?
你係咪以後除咗俾人叫你做炒家之外仲想俾人標籤你做大陸仔?
炒pokemon figure先賺得一百幾十
我買股票唔好?
想請教下圖中呢隻"貓老大", "官方"既意思係bandai出既scale world 貓老大?
好驚儲漏左
Scale world 無出
https://forumd.hkgolden.com/view.aspx?message=6150376&page=14

https://forumd.hkgolden.com/view.aspx?message=6190357&page=13

既然你話炒呢啲嘢賺得咁少,咁你5年半前Post埋上面呢幾段嘢何苦呢?
明買明賣又叫炒?
你無試過買人二手野?人地一定要原價賣俾你?
我後追堆GK,佢地都係炒到勁高,我都照入啦
有乜辦法自己遲左入又想要追返 你情我願

BTW最後隻RED我450HKD賣左俾巴打
之後有幾隻我都係原價賣你仲想我點?
我捐埋我D POKEMON送俾大家算了
唔係SCALEWORLD
係初代MC黎
好靚
既然你話係明買明賣,咁你做咩要喺啲Post度用個「炒」字
亂打估唔到小小幾句留言俾你狙擊五年
有時都幾佩服你
真係亂打嘅話點解上一個Post度仲喺度明目張膽賣嘢?

本來呢啲嘢遺留喺舊登歷史垃圾桶度要人特登入去先有得笑就算

點知你過到嚟呢邊嘅言行好似喺度迫大家挖返呢啲嘢出嚟
全部賤賣平賣益巴打都唔得?
出面炒到600-800蚊一盒
我呢度賣d黏土人全部300蚊咋...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞