石原聰美(里美)(18) 短髮石原世一 ( 現出演 : 春季水十 「恋はDeepに」 & 舞台劇「終成眷屬」)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
唔好客氣,我自己都想整好耐,都係有限錢,食一個晚飯嘅價錢就可以share俾同好,好抵
而且我又可以backup唔驚個hard disk壞
今日謝幕幅相

我開新po 時注意一下 整埋
多謝巴打
agger
巴打有冇諗過amazon買番黎share
https://www.amazon.co.jp/-/en/gp/product/B00R40B2FG/ref=ox_sc_act_title_3?smid=AN1VRQENFRJN5&psc=1
我勁想買校閱套blu ray
真俾有諗過,但我又無字幕檔又唔識整

Btw 尋日我share嗰啲RMPW OST得唔得?
應該有software將blu ray轉mp4 當然要有外置blu ray 光碟機先
Dear Sister我估我同大家拎住同一個720p source, 本身有SRT字幕檔啦, tune下同步就可以了
blu ray真係清好多套5->9 好明顯係blu ray 轉出黎, 我用我部4k大電視播都覺得好清 如果真4k不得了
隻RMPW OST 好掂套野都好掂真琴好正 thanks 巴打
巴打俾你咁講真心有啲心郁郁,不過我又無外置Blu-ray Rom,部電腦轉片應該死路一條

Btw 隻OST啱你使就好啦
不過始終成兩千銀真係要考慮清楚,雖然真係好鍾意
係啦,如果唔係我用q哂去買碟
巴打岩先見你擺左其他非1080p既TV/電影上黎, 但一陣又冇左
個d我反而想要 電影/單元劇/日綜/宣番 個d我全部想要
利申:入坑左兩個月左右 所以乜資源都冇
係呀,頭先我諗住一鑊過upload哂先,但係諗諗吓未執又好亂咁唔好意思俾少少時間我執一執先

Btw 你只會越睇越鍾意,信我
俾佢好好休息下都好,之前真係太博命啦
巴打你講得好,樣固然係靚,不過佢心地仲靚
反而係好事 佢太chur啦之前 藥劑師到依家都未正式休息過
可能聽日先出呢
有fans話上年都係第二日先出line
前年亞洲之女*
CHING 請求一個速回
條LINK 放邊到好
或者大家覺得呢?
加唔加密好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞