石原聰美(里美)(18) 短髮石原世一 ( 現出演 : 春季水十 「恋はDeepに」 & 舞台劇「終成眷屬」)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
佢話有時間煮香菜餐嚟迫人食好過啦
諗起啲樣 又痛苦又好笑
佢老公鐘唔鐘意食芫茜架
應該都接受到嘅 鐘唔鐘意就另計
如果佢唔鐘意 點樣可以接受到 諗到都替佢慘
對住老婆個靚樣應該咩都得㗎啦
諗起有個fan上60秒同石原一齊食芫茜
我都記得嗰個女仔
個女仔嗰盤仲係生嘅芫茜
對於啲勁憎芫茜嘅人嚟講,真係好撚搏架,仲要呑埋
生嘅真係難頂,真係哈利先掂
真係估唔到,以為㗎仔唔會添
今日嘅里美真係不得了,好cute

突然驚左一下
驚緊又係啲支那AI執相 執到走樣
唔使驚,好似原相都係咁
佢係上節目玩自拍會將美顏功能調到0嘅人

真係只有印度同日本有資格搞女權

一線女演員唔需要靠男人攞好感度囉
一線女演員賺嘅錢唔比佢哋嘅老公少囉
幾時先可以拋棄女人一定要靠男人嘅觀念?
"一線"前提
前提係我嘅留言係針對緊有篇日霉嘅文章。篇文嘅例子全部都係講一線女星,講佢哋要靠結婚對象攞喜愛度〜
“搵圈內老公嘅就係事業有突破,觀眾就對女星有親切感,好感度會高。搵條件好嘅圈外老公結婚嘅就係事業原地踏步,對觀眾有距離感好難受歡迎。”
能唔能夠讓觀眾喜愛係女星自己嘅事,篇文將佢哋嘅工作成績全部歸功於佢哋嘅老公。同時亦暗踩女人只係為錢結婚,即使文中女方其實有同男方旗鼓相當嘅賺錢能力。

地位決定平等唔係我嘅意思,我只針對緊日霉篇文
誤解了
係我無講到原文
嗰篇嘢我都有睇到,真係CLS
不過照舊都係逢石原必反我斷估石原年薪唔只五千萬掛,就算收錢唔係係佢老公多都差唔多啦,同埋咩年代仲用收入去衡量

Btw篇嘢最好笑話新垣最近演媽媽同大肚好突破又盛,大佬呀2014年美咲都已經演無生仔啦
又係啲日媒估佢一個廣告二千幾三千萬
我唔否認有D人真係為錢結婚(無論男女都係),但依啲一線明星隨時賺得多過男方都要咁講係咪咁仇女

再早啲係“義經”已經生咗仔啦
以石原地位一個廣告二三千萬真係好閒,不過我相信H社應該都係吸血鬼嚟

娛樂圈女星想釣金龜真係唔少,但我點睇都唔覺很石原係,佢要應該早幾年好容易
真係為錢邊個會連續個幾月每日演兩場有喊戲嘅舞台劇,拍多個廣告仲好搵啦

Btw 真係唔知演靜御前已經演無仔嗰陣時十幾歲
舞台劇淨返鳥栖場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞