石原聰美(里美)(18) 短髮石原世一 ( 現出演 : 春季水十 「恋はDeepに」 & 舞台劇「終成眷屬」)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
我已經揾到全套1080P
有字幕可以on/off
想知可以點share
正喎巴打,請問啲檔案total有幾大?
睇下可唔可以upload去我google drive
深恭個社長男友都幾順眼
講起深恭今日日霉又發功話石原,CLS
我都好想要
Thanks 巴打
我見有人講,係咪話horipro要佢走不倫人妻路線開拓新路線嗰篇??
係呀,乜Horipro唔知石原就係演不倫人妻(紗繪子)爆紅㗎咩?
似係日霉問題啦 成日踩佢
乜日刊現代 日刊大眾 週刊新潮 依三間好常見次次都踩佢
週刊新潮仲屈係石原自己隱瞞武肺添
呢三間真係日霉毒瘤嚟
up緊上google drive
最近搵埋小田霧響子1080p發現仲差dear sister就齊哂1080p(應該), 唔知有冇巴打有
呢d我都有1080P: 小田霧響子,RMPW,失戀巧克力, 朝5晚9, 校對女王,UNNATURAL,高嶺之花,天國餐館,灰姑娘,恋はDeepに
如有巴打要我遲下可upload
另外唔知呢d 有冇出過1080p : 謎,亡者之聲,左眼偵探,逃亡律師,新娘與爸爸,暴走醫生,護士小葵
我目標係要煲哂佢所有劇
真係多謝巴打
Dear Sister真係無,可能真係有重做過先有1080p版本
點解連咁舊既劇都有1080P
係咪出過blu-ray box?
咁即係其他劇都有機會有喎
要啊Thanks 巴打
啱啱上網搵過太散都好難搵得齊,就算有好多都係用完拎返出嚟睇來真係要花啲時間睇吓有冇人放出嚟
巴打我都想要H2嘅720版本,Thanks
係呀,最舊嗰套堅難搵,如果仲要未用過就真係難同貴
Btw 用過其實都係多一個好細嘅孔同有機會有少少花
巴打如果可以的話, 我想要1080p版本的朝5晚9, 校對女王, 高嶺之花, 天國餐館, Thanks~

如果你google drive無位我可以清一下我個drive再開個folder比你upload
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞