石原聰美(里美)(18) 短髮石原世一 ( 現出演 : 春季水十 「恋はDeepに」 & 舞台劇「終成眷屬」)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
中武肺無啦啦比人鬧真係多得NTV唔少
仲要係劇集上完全無放過錢落去製作,男主永遠得客廳,女主永遠得一樓嗰層,搞美人魚設定但連一條尾都見唔到

收視低真係無所謂,高嶺之花都收得唔好,但我睇嗰時對NTV觀感好好,因為肯用心製作。好多插花作品,運鏡都好值得一睇。
巴打你講得啱,重點係NTV完全無重視石原,就算官方SNS女主相都好少
我鍾意你嗰句搞美人魚設定但連一條尾都見唔到
呢套劇啲場景真係好慳皮

Btw 中武肺單嘢擺石原上枱真係嬲爆
咁就9年了,不過里美真係越嚟越正
Btw 小栗旬真係靚仔好多,戀愛劇應該要拍呢個level

RMPW個劇本都幾好,所以韓國都會翻拍
劇中啲IT IDEA好創新,試衫嗰個
RMPW都算經典,真係幾正
好睇過59

有,咁後生就拍職場愛情劇,所有嘢都好fresh
都ok嘅,親情戲都幾感人
愛情戲就無乜特別,身高差幾懸殊
巴打我欣賞你,無得駁
其實....巴打講得中左~九成
我仲未睇呀,不過聽你咁講我決定跟你做法
話時話里美左面上門牙左面隻牙睇落好似短啲平啲崩咗咁嘅?定不嬲都係咁?

以呢兩張圖睇 佢嘅牙一直都係咁
BTW CHING睇得咁仔細
Thanks巴打
只係咁啱睇到覺得有少少覺眼
攪到我好似好變態咁
Btw 只係咁啱睇到,好奇想知係咪崩咗
笑死
新品果本無左了
最後都係買左直筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞