石原聰美(里美)(18) 短髮石原世一 ( 現出演 : 春季水十 「恋はDeepに」 & 舞台劇「終成眷屬」)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
人魚啦 同居大叔講
怪教授一直想搵地底人
巴打係呀,我之前幾經辛苦買齊哂
不過左上角最舊嗰套最難揾同貴
巴打我都想要,真係麻煩晒你不過字幕檔要點整呢?
巴打真係辛苦晒你了
新人lm
重睇unnatural發覺石原好正
歡迎歡迎
美琴堅正

歡迎新巴絲
仲有兩分鐘就知
且驚且喜
係喎,笑死

笑咗

unnatural入坑
其實係咪就係講呢樣嘢,雖然我都唔知係咩嚟

https://prtimes.jp/main/html/rd/amp/p/000000823.000020053.html
簡單嚟講即係同石原無關,我哋返出去先

好彩個代言仲係度
希望之後會有石原find my Tokyo 新廣告啦

https://www.tokyometro.jp/news/images_h/metroNews210623_30.pdf
(Google Translate)
“我已經出現在 Find my Tokyo. 活動中很多年了,每次我拍攝時,我都會在東京的每個城市中發現很多發現,所以我真的很享受工作。
通過Find my Tokyo.,我體驗了東京這座城市的魅力,但我一直在尋找在這場電暈災難中的新體驗,所以這次在Find my Tokyo中介紹了這家店。我被這裡的服務所吸引。結合東京的“產品”和“體驗”。
我想知道我通過 Find my Tokyo 遇到的商店是如何度過的。所以我很高興這項服務將使商店受益,我願意支持他們。我會的。”

應該淨係推介
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞