(求救)工人姐姐係咪落降頭?

564 回覆
80 Like 321 Dislike
招財呀屌你老母
疑人勿用,炒啦
幫你整風水 以為搞尻你
樓主直接講點解要順應老婆仲好
做人老細唔敢問人已經戇鳩,就算唔洗落你降都已經夠食住你兩個。。老乜撚嘢虎,濕鳩病貓一隻,你叫得佢做老虎姐係你仲撚濕鳩
落返佢降頭
如眼睛可分對或錯
這麼一瞬間看清楚我麼
識少少嘅表示 認同
happy wife happy life
同老婆嘈係麻煩好多 俾你講贏左佢心都唔服
為你自己以後生活著想 跟老婆意思 但都要講明自己立場

俾我會同老婆講話唔同意呢個決定
但我顧你感受多d 所以跟你 俾番個下馬威
如果覺得對個工人姐姐唔住可以私人俾番多少賠償佢
話自己都係企係佢個邊但無奈老婆唔like
至少最後你會心安理得少少先
先唔講你工人係咪真係落降頭
你太太去搵個神棍問個時係咪驚驚青青一輪嘴爆哂d事出黎
比著係我仲唔有咁大吹咁大
務求你太太揾我打多幾堂齋、做多幾場法事
賺多d落袋

有陣時真係要理性d,唔好盡信
今次就話驚降頭
遲下話驚你去滾又去問咩三太子
咪輪到你仆街
2021仲信降頭,咁勁發左達啦
之前睇過d人講話屋企有細路仔定大肚婆 賓賓會放你啱啱影類似鹽果個物體鎮住屋企趕走妖魔保護你地之類
擺下風水野求財又得罪你
樓豬:仆街擺樽野係度一定係想搞鳩我個仔
如果要搞樓主實係擺到咁明顯
建議樓主你同你老婆離婚最實際
你起碼識分析下究竟係乜野嚟同會問多啲唔同人嘅意見,但你老婆死都話係降頭,完全冇思考能力
乸字真係咁難打到咩.....
好易打姐
之前唔記得喺邊度睇過 樽鹽係發財祈福嘅 唔好亂搞
亂搞會黑
其他唔清楚
咪就係囉,我其實好想佢地唔好信呢啲迷信野,講就講過無數次。但無方法令佢哋信服,我老婆係權利性人格,外母信咩講咩佢就信哂。 最撚離譜係有時我同外母根本講緊同一樣野,佢唔聽我講,外母講完佢又buy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞