(求救)工人姐姐係咪落降頭?

564 回覆
80 Like 321 Dislike
佢係屌你屌得好呀 死埋一二邊含撚啦
睇黎你老婆一家智力都有問題 辛苦哂 慢慢捱啦
我ok,日頭返工交流唔多,但叫佢做嘅野都做到,有時張枱抹唔乾淨,叫佢抹多之都ok,每個星期六都自動自覺去洗車。 但我老婆chur嘅(佢唔認),佢home office,幾日前就係工人準備出門去街買餸前比野佢做,跟住工人就唔順氣咁話你唔滿意可以炒左我。我覺得我老婆係嬲佢咁講野,跟著琴日搵19大師問,19話工人唔好就好激動要即炒
用下腦理性啲啦 咁就炒人 明明就發財陣 想揾錢咋
How To Burn Bay Leaves For Money!
https://www.youtube.com/watch?v=VwGHBpxH6CI

迷信啫 同你老婆一家好夾

所以都係換老婆化算

btw你老婆咁嘅性格 迷信兼唔接受理性分析
無論請幾多個工人返嚟
有咩頭暈身興又瀨工人積怨
聽到工人講鄉下話 又走去問師傅
到時師傅話佢口循落咒
唔請工人算啦
西官啲風水陣全部係大型基建,你鬥得贏佢哋!
其實我覺得結局應該都係換人
因為個老婆係疑人不用

同埋女人諗野好主觀
唔鐘意你的話你正常做野都會睇你唔順眼
風水野,我諗佢想中六合彩,8m係最低派彩

9up
有解答
pin
同意最後8個字,所以老婆對佢有bias,我就放棄反駁佢,留工人係度只會家無寧日。

之於你前段⋯可能你未結婚,其實唔係咁易架,結婚前後兩個人

至於上黎問下姐,有冇答案都唔知,你唔鐘意/ 唔知風水野就㩒返左上角, 當無睇過啦,唔使屌嘅
Thanks 巴打
可以證明係冇乜用
唔知個姐姐有冇多咗錢
但佢而家分分鐘連工都冇得再開
睇到我火滾
我剛剛都落左你降頭
你好自為之
成家都弱智 個仔真係慘
google下bay leaf wish 唔難搵到
睇落同摺幸運星差唔多 想安眠又有 保平安又有
你諗下如果你有日係異地打工
個老闆話你床頭有樽幸運星 你係巫師 要炒左你
樓主 你中頭獎了
唉,就係咁on9, 佢地迷信,就怕其他迷信陣影響到佢地。我不嬲唔信,所以一路都由佢擺係度。當然我老婆唔會同佢講原因,只會話唔夾。
笑撚死我 菲律賓BIT COIN
呢句就係我老婆駁我嘅point, 我都被佢吹9脹。 我咪話正常對人,人點會花咁多心機搞你? 依家工人姐姐好渴市,轉工加人工添。佢一句話我白痴,我立即火起又嘈過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞