(求救)工人姐姐係咪落降頭?

564 回覆
80 Like 321 Dislike
振夫岡 屌7佢
Thanks, 可唔可以幫我問吓你老豆果幾張相入面d items 代表咩?e.g.樹葉等於財?
呢個point我有講
好似得雞蟲先會叫老婆做老虎
咁樓主你係咩人格

怕老婆人格?
跟本我哋講咩都無用, 你打俾你外母叫佢勸你老婆仲實際
仲問問問
咁晚先同外母講完電話,19大師咪就係因為我外母督信囉,我老婆權威性人格,無批判性思考,又信。唉,點解外母唔信基督天主果d?
我就講科學,但佢地信撚左咁多年,我改變唔到,反正宗教自由,但點會估撚到請姐姐要睇埋相?on撚9架
咁搞笑既你
屋企個工人係你屋企擺陣
今次好彩可能佢自己招財
下次佢要害你地咁點
仲要屋企有個bb 你都仲敢俾個工人湊
真係食屎
問下蘇民峰。放杯水,放鹽,放錢幣,放植物通常都係佢年年都教嘅催財,催桃花/人緣,辟邪嘢。你攞本通風水八卦書睇下啲位置可能一樣。

你對人公道,對得住良心就唔怕。疑神疑鬼反而有心結,本來無事就係因為你小心眼先至出事。
我外母同老婆就係呢個論點,咁我駁佢哋就算人地唔識呢啲野,都可以比經血湯你飲,煮餸加料。其實我哋對佢正常,人哋又點會害你?要社絕任何原因嘅工人突然發癲,只有唔請
邊忽似降頭呀
似招財多喎
古曼童有好嘅 有陰嘅~
關事嘅。睇見一樣嘢,同時就睇少一樣嘢。當年落樓下,一街納稅象徵。而家各國銀行撤資,慢慢起哂中國嘅權力象徵。同商家佬逼我地睇,佢地想我地睇到嘅嘢。
證明根本無用
有用就唔會比人捉到啦
好工人難請
一陣你炒左佢落左頂級降頭 (假設你地信)
我都覺
不過女人係麻煩
個工人就算留低都實俾個女人jer住
多謝巴打你提議,其實我琴日有諗過請個風水師傅上黎做場戲,老婆同工人都係度,叫師傅9up話工人d擺設相沖,要換走。
但諗諗吓,遲吓工人又擺其他嘢,老婆見到又嘈過即係嘥9氣
人都娶左
喊都無用

我以前舊公司有個上司都好鐘意係自己枱放風水野幫自己招財架啦
有啲同事都抄埋,放埋一份

咁其他人係咪要辭職
廢時佢地會放陣害你

講真華人先放得最勁,仲走去嫌人放風水野
學樓主話齋,除非你對佢好差,如果唔係都唔會搞你

同埋係要搞你,唔用風水野,玩m巾湯都得啦

問心你覺得你屋企平時對工人好唔好?
成個香港都有蛇陣
大家都走唔甩
菲律賓工人滙錢返鄉下都要手續錢,用bitcoin 或者其他虛擬貨幣係比較平既做法
屌你正一老婆奴唔死都冇撚用
既然你話佢係咩權威性人格,當初娶佢做乜撚呀
同埋你上黎問乜遮
你都話唔會講得服你老婆
就算俾你知道真相又點?
你老婆咪一樣炒鳩佢
請人永遠都係果8個字。用人不疑,疑人不用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞