(求救)工人姐姐係咪落降頭?

564 回覆
80 Like 321 Dislike
屌你老母用埋 babycondom d 術語
係囉 唔知頭唔知路就炒人
如果人地好做得野既 真係好撚無辜
問清楚先至再決定啦
咁你咪同你老婆講翻問你又唔敢問個工人姐姐,屌又唔敢屌你個迷信撚老婆淨係識開po有撚用?
我見啲葉又寫哂錢咁應該唔關降頭事啦就算你信,月桂葉可以做到咩,咪撚阻人發達啦。你老婆又係屈機,俾得4/5k當人狗咁撚,係我就唔玩月桂葉玩m血啦on99建議你同你老婆都換下腦,一個冇膽一個冇腦
冇事嘅
你點知D 媽媽group 係唔係問唔到又9up

咩降都好,係唔係應該點都會有受降者嘅嗰人物品 or 八字 or 毛髮依家乜都冇,得葉同錢點睇都唔似搞你哋
而家樓主老婆都認定姐姐係落降
就算姐姐話唔係, 只會覺得佢講大話
所以樓主老婆係唔心安既話, 點解釋都冇用
break contract啦, 放過自己放過人地
請工人大家講個信字,
你一陣疑神疑鬼, 又話搞你個仔又呢又路
你仲煩呀樓主
落降頭放咁多錢銀咁好意頭架咩
多謝巴打咁有心回覆,我身邊就係無呢d人,所以係呢度問吓,我知未必有答案...
我就係想用理性分析同老婆講,但佢同一家都好信d大師, 我好9無奈,嘈又嘈過, 佢講到無信心再用工人⋯要自己湊
因為冇撚用囉 弱智
有用洗撚革命 起義呀 共產黨一早滅黨啦
我屌你老母迷信賤種
老婆就老婆乜撚野老虎
上開Baby condom
老師
原來樓主係ON9
老師好獨
似種錢
老師
問左我工人 係發財陣 人地想bitcoin揾多啲姐
似係樓主下世小心啲
你姐姐玩開屍油應該好猛料
想中六合彩姐
好撚慘個姐姐
叫你老婆少啲上condom la
Condom係啲男人扮女人無腦藍屍洗腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞