(求救)工人姐姐係咪落降頭?

564 回覆
80 Like 321 Dislike
你飛左條女好似好過飛左個工人
咁撚on9
老你老母虎,on9仔
樓主老婆仲要屌返樓主白癡轉頭 Hi 老虎 係咪mon緊post呀
我都係大師 做咩唔問我 我有 冇事既version 收$50000講你聽
落降頭咁易的話
你炒佢不如加錢俾佢
叫佢落埋林奠
係求財陣

以住泰國好多本地人都咁做

飛左隻老虎啦 玩動物太野性變態

啪隻工人姐姐仲好

會帶來財運 福星貴人黎

唔聽就好自為之
呢個好笑借錯貨幣
你老婆都落左你降頭啦 迷到你個傻仔一啲話事權都無
果啲大師咪又係呃鳩你
咁有用個個都發曬達啦 仲洗鬼做
終結黎講,樓主中左
文盲降 矇仔降
其實你老婆先係落降頭嗰個
老虎應該係藍絲廢老香討專稱老婆嘅用語,好多雞蟲大叔喺嗰度發洩對自己老婆嘅不滿
樓主水已潛 係咪比老虎狂屌
Update:
1.炒左工人,我地賠足錢,佢最初無咩嘢,臨走前大力揼左幾下門口地台。個人認為係心生不忿,但老婆一家認為係作法。

2.老婆話剛剛清潔姐姐之前用嘅儲物櫃時,有一堆bb指甲。我醒起之前老婆講過明明剛剛幫bb剪完指甲,姐姐又再幫bb剪,同姐姐唔用bb指甲鉗剪,用大人果款(指甲無咁易飛走)。

我炒佢100%因為佢態度同打斧頭問題,雖然我老婆果面應該係70%怕佢降頭,30%態度同打斧頭。

P.S.我本身覺得所有工人姐姐非完美,都覺得武肺下好難請,不如唔好炒,但老婆堅持,心都有條刺,勉強無幸福,而且工人都好易搵工。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞